Ако искате цялостната ви визия да бъде модерна, секси и

...
Ако искате цялостната ви визия да бъде модерна, секси и
Коментари Харесай

Ето някои правила за съчетание на мъжки и дамски тоалети с идеалните обувки

Ако желаете цялостната ви визия да бъде съвременна, секси и елегантна, прочетете идващите редове. В тях ще ви разкажем тайните на верните съчетания на тоалет с обувки. Вземете нашите препоръки поради и постоянно ще бъдете обект на удивление, по отношение на визията ви.
Правилата са елементарни – вземете под внимание цветът, материята и стилът на дрехата, след което деликатно подберете най-подходящите обувки. Цялостният тоалет на първо място би трябвало да ви е комфортен. За дамите е една концепция по-трудно. При тях има от всичко по-много, до момента в който при мъжете тематиките по отношение на облекло и обувки, са малко по-ограничени. Да стартираме с дамите.
Скъпи дами, когато вършиме избор на обувки, едно от най-важните неща е верният цвят, след което идват материята и моделът на дрехата, с която желаете да комбинирате обувките. Бъдете деликатни, тъй като границата сред красивата и отблъскваща визия е доста тънка. Информирайте се, кои цветове си подхождат, с цел да привлечете вниманието на близките с удивление. Поводът, за който се приготвяте също е от голяма важност. Няма да наподобява добре, в случай че отидете на разходка в парка, облечени в публична, вечерна рокля, нали? Ако не можете да се справите сами, потърсете помощ от стилист.
А в този момент е време да обърнем внимание и на мъжете.
Господа, за никой не е загадка, че модата не ви е най-голямата мощ. За това ще ви помолим да се доверите на нашите изпитани препоръки, с цел да ви помогнем да изглеждате зашеметяващо. При вас още веднъж важи разпоредбите са същите като при дамите. Изберете подобаващата визия, като се основавате на вашите персонални желания. Носете и комбинирайте обувките, с облекла, които на първо място са ви комфортни. Ако тоалетът ви е хубав, обаче неуместен, това ще остави усещане в близките. Ако се колебаете, какво да изберете, заложете на класиката. Дизайнерите основават нови фешън трендове, само че също по този начин има и модели, които през годините не са претърпели смяна и са се трансформирали в класика.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР