Ако искате подобрено изживяване с Apple Watch, може да не

...
Ако искате подобрено изживяване с Apple Watch, може да не
Коментари Харесай

watchOS 10 може да е най-голямата актуализация за Apple Watch от години насам

Ако желаете усъвършенствано преживяване с Apple Watch, може да не се наложи да купувате нов Apple Watch, с цел да го получите, защото наподобява, че идната огромна актуализация на операционната система, която евентуално ще бъде наречена watchOS 10, ще включва основни промени за съществуващите модели като Apple Watch 8.

Това твърди Марк Гурман в своя бюлетин Power On за Bloomberg. По-конкретно, Гурман споделя:

„ Смятам, че новата watchOS би трябвало да бъде много обстойно обновяване със обилни промени в потребителския интерфейс, за разлика от iOS 17. “

Гурман не е изключително съответен, само че може би няма да се наложи да чакаме дълго, с цел да разберем повече за този „ просторен ъпгрейд “, защото watchOS 10 съвсем несъмнено ще бъде оповестена на конференцията WWDC 2023 на Apple на 5 юни.

Вероятно там ще бъде пусната и първата бета версия за разработчици, последвана не след дълго от обществени бета версии, макар че приключеният програмен продукт евентуално няма да бъде разполагаем преди септември, когато се чака да бъде пуснат дружно с новия Apple Watch 9.

Големи софтуерни и дребни хардуерни актуализации

Самият Apple Watch 9 обаче може да не се окаже толкоз привлекателен, като Гурман добави, че „ е значимо watchOS да има добра година, като се има поради, че хардуерните актуализации за Apple Watch ще бъдат всичко друго, само че не и огромни “.

Това изказване затвърждава няколкото слуха за Apple Watch 9, които допускат, че той ще наподобява доста на Apple Watch 8. Други приключвания на информация допускат, че може да не забележим Apple Watch Ultra 2 или Apple Watch SE 3 до 2024 година, тъй че това може да бъде огромна година за Apple Watch, като съгласно слуховете Apple Watch 10 (или Apple Watch X, както може да се нарича) също ще получи огромни усъвършенствания.

Но тази година? Изглежда, че Apple ще се концентрира върху софтуерните, а не върху хардуерните актуализации. Така че, в случай че към този момент имате Apple Watch 8 или по-стар модел, може да се окаже, че ще получите множеството от тазгодишните ъпгрейди, като ги изтеглите на сегашния си часовник, вместо да се постанова да харчите пари за нов.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР