Ако искате наистина да посетите място, където никой от приятелите

...
Ако искате наистина да посетите място, където никой от приятелите
Коментари Харесай

Едни от най-малко посещаваните места в света, които трябва да видите

Ако желаете в действителност да посетите място, където никой от приятелите ви към момента не е бил, и да попаднете на неподправена хубост, недейте да залагате на някоя дестинация в Европа.

Далечните и по-непознати страни могат да бъдат не по-лош избор за дълга почивка, а в случай че към момента не сте избрали съответно такова място, от Business Insider могат да ви оказват помощ.

От медията са разгласили лист на минимум посещаваните дестинации в света, изработен по данни на Националния статистически офис на Англия. Ето и няколко хрумвания за екзотични дестинации от него:

Британски Вирджински острови

 Снимка 322508
Източник:

Мястото е съвършено за феновете на водните спортове и най-много за феновете на плаването. Голяма част от хотелите там са налични единствено по вода, което обезпечава прелестно чувство за " отбягване " от натовареното всекидневие и от огромните тълпи хора.

Парагвай

 Снимка 322505
Източник:

Държавата подсигурява достоверно прекарване и непоправимо чувство за живота в Южна Америка, като икономисва огромните тълпи туристи. Освен това страната предлага впечатляващи естествени гледки и голям брой исторически забележителности.

Чад

 Снимка 322501
Източник:

Почти цялото население на африканската страна живее в селата, като там има единствено един по-голям град. Това подсигурява спокойна отмора и забавни разходки в Сахара и към езерото Чад.

Кирибати

 Снимка 322506
Източник:

Островът се намира наоколо до Хаити и предлага спиращи дъха гледки, извънредно чисто вода с разнородни благоприятни условия за водни спортове.

Армения

 Снимка 322502
Източник:

Това е едно от двете оферти в листата, което се намира много по-близо до България от останалите. Армения би трябвало да се види, защото е една от най-старите страни в света с богата история. Едно от любопитните места там е археологическият комплекс от мегалити Зоракарер, който е известен като Арменският Стоунхендж.

Свазиленд

 Снимка 322504
Източник:

Въпреки дребното гости Свазиленд е известна с това, че предлага най-хубавите разходки в дивата природа с благоприятни условия за къмпингуване. Там посетителите могат да следят лъвовете и антилопите в естествената им среда.

Сан Марино

 Снимка 322499
Източник:

Сан Марино е една от най-малките страни в света с население от едвам 33 хиляди души. Сгушена на североизточния скат на Алпите в Италия тя може да се похвали с внушителни здания, строени през междинните епохи.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР