Ако искате да си направите подарък, който да ви разсее

...
Ако искате да си направите подарък, който да ви разсее
Коментари Харесай

Civilization VI вече е налична в пълната си версия за iPad

Ако желаете да си извършите подарък, който да ви разсее от всички фамилни сбирки, които предстоят около коледните празници, и притежавате iPad, то вашето търсене завърши. Защо ли? Защото една от паметните тактики - Civilization VI - към този момент е налична за вашето устройство, като, с цел да ѝ се насладите, би трябвало да си я закупите през App Store против 30 $.

Освен това обаче, с цел да стартирате играта ще ви е нужна най-малко iOS 11 , а устройството ви би трябвало да е или iPad Air 2, един от общоприетите модели за 2017, или различен модел на iPad Pro. Приложението включва и безвъзмезден експериментален режим, който ви разрешава да играете до 60 хода без да давате и една стотинка.

Civilization е една от най-дългите серии стратегически игри, която през годините завоюва уважението на генерации геймъри. А в този момент към този момент е налична в цялостната си PC-версия, която беше пусната в началото през предходната година. За феновете на поредицата е значимо да знаят , че след 4 януари цената на играта ще стигне до нормалните 60 $.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР