Ако искате да се свържете още повече сексуално със своя

...
Ако искате да се свържете още повече сексуално със своя
Коментари Харесай

Секс трик за още повече удоволствие с партньора

Ако желаете да се свържете още повече полово със своя сътрудник, пробвайте един дребен трик, само че с огромен резултат – пуснете контрола и просто се наслаждавайте на това, което се случва. Когато става въпрос за секс, мозъкът ви може да е ангажиран с доста неща – от това да се чудите дали изглеждате задоволително секси до това какъв брой време ще ви отнеме да достигнете оргазъм. Всички тези терзания, въпреки и постоянно срещани, могат да затруднят фокусирането върху физическите чувства, които изпитвате по време на половия акт. Те също по този начин пречат и на построяването на по-добра полова връзка с колегата. За да се справите с този проблем и да „ изключите “ мозъка си по време на секс, всичко, което би трябвало да извършите, е да пуснете контрола, написа rozali.com.

Какво значи да пуснете контрола?

Пускането на контрола е тъкмо това – отричане от цялостен надзор върху това, което се случва по време на половия акт и позволяване на колегата да води. По този метод давате късмет на другия човек да ви поведе в посоката, която счита, че ще ви донесе най-големи удоволствия.

Този вид секс изисква огромно доверие сред сътрудниците. Това може да се случи единствено с човек, на който може да се доверите напълно. Как ще движите тялото си, в какви пози ще вършиме секс, по кое време и по какъв метод ще достигнете оргазъм и даже каква ще бъде силата сред вас – всичко взема решение вашият сътрудник.

От вас се изисква само да се откажете изцяло от всякакво предпочитание да контролирате какво се случва по време на половия акт. Целта не е да бъдете пасивни, а просто да позволите на другия човек да води. По този метод ще можете да се отдадете напълно на момента и чувствата, които изпитвате.

Според специалисти, когато пуснете контрола и се доверите на своя сътрудник, вие сте в положение да освободите силата си към тях. По този метод връзката посред ви се ускорява доста. Пускането на контрола също по този начин отстранява всевъзможни упования, което е извънредно освобождаващо по доста прелестен метод.

Повечето хора обичат да управляват по един или различен метод, ето за какво за някои стартирането на контрола в секса може да бъде предизвикателство. Струва си обаче да опитате.

Как да пуснете контрола?

Това несъмнено е нещо, което би трябвало да обсъдите с колегата си, преди да опитате. По този метод ще бъдете сигурни, че и двамата имате еднообразно виждане във връзка с това какво тъкмо ще се случва. Погледнете на него като на тип секс игра – вие пускате напълно контрола, а идващия път може да е ред на вашия сътрудник.

Пускането на контрола не е нещо, което безусловно би трябвало да се случва всякога, когато вършиме секс. Подобни полови сесии са подобаващи за нашарване на половия живот и за още по-голямо доближаване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР