Ако искате да се качите на машината на времето и

...
Ако искате да се качите на машината на времето и
Коментари Харесай

Stories Untold е безплатна в Epic Games Store

Ако желаете да се качите на машината на времето и да се потопите в една тайнственост, въодушевена от типичен мостри в киното, ще може да го извършите изцяло гратис посредством новата игра, която Epic подаряват посредством магазина си.

Както знаете, още с появяването на Epic Games Store оповестиха, че ще дават по една безвъзмездна игра на две седмици. Тази седмица започва предлагането на самостоятелния психически трилър на No Code, Stories Untold. Играта беше обявена при започване на 2017, когато и излезе.

Stories Untold, издавана от Devolver Digital, ви придвижва през 80-те години на предишния век, пред компютърен екран. Играта е тестово основано трилър прекарване с решение на загадки. Играта ще е безвъзмездна в магазина на Epic до 30.05.

No Code, основано в Глазгоу без значение студио, сега работи по своя идващ план, отличаващ се от навяващата носталгия Stories Untold. Името на тяхната последваща игра е Observation – sci-fi премеждие, в което влизате в ролята на изкуствен интелект, управляващ мистериозно изоставена галактическа станция, като имате за асистент млад астронавт, с който би трябвало да разплетете тайната зад опустяването на станцията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР