Ако искате да родите здраво и успешно потомство, отделете малко

...
Ако искате да родите здраво и успешно потомство, отделете малко
Коментари Харесай

Искате здрави деца? Гледайте красиви мъже

Ако желаете да родите крепко и сполучливо поколение, отделете малко време да се полюбувате на красиви мъжкари. При птиците този метод сигурно работи, сподели забавно изследване измежду африкански и азиатски пернати. Защото не биологичното бащинство, а просто хубостта и положителните танцови умения на мощния пол карали женските дропли да забременяват като от въздуха и да снасят жизнеспособни яйца, написа obekti.bg.

Мъжките от типа хубара ухажват дамите, като тичат в кръг към тях и отмятат глава, с цел да разкрият белите пера на гушата си. По-здравите и привлекателни господа умеят да тичат по-дълго и с по-малко почивки.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ВАЖНИ И ЦЕННИ СЪВЕТИ И НОВИНИ САМО В НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ ЗДРАВЕН САЙТ ZDRAVE.TO

За опита си група френски откриватели пусна 90 женски дропли от типа хубара да следят други птици, преди да бъдат оплодени по неестествен път. 30 от тях гледали грозни, зле тичащи и отмятащи глава " момчета ", 30 прекарали времето си в наблюдаване на други женски, а останалите 30 се наслаждавали на танците на най-сексапилните мъжкари от ятото.

Женските, които имали шанса да позяпат красавците, снесли след осеменяването яйца с към два пъти по-големи количества от хормона на растежа тестостерон, в сравнение с женските от другите две групи. Тестостеронът и при двата пола дава отговор за построяването на костна и мускулна маса и по тази причина е основен при развиването на младите.

Нещо повече - от яйцата на подтикваните женски се излюпили повече и по-жизнеспособни пиленца, в сравнение с при другите. Качеството на спермата не играело роля в това, защото епруветките за осеменяването били избирани на инцидентен принцип и при трите групи.Даже и да е била осеменена с долнокачествена сперма, женската, следила първокласен танц, снасяла по-здрави яйца с повече тестостерон.

Резултатите удостоверяват, че образната и психическа стимулация има голямо значение за процесите, които могат да се отключат в организма.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР