Ако искате да разберете дали някой флиртува с вас, тогава

...
Ако искате да разберете дали някой флиртува с вас, тогава
Коментари Харесай

Има четири начина на флиртуване

Ако желаете да разберете дали някой флиртува с вас, тогава би трябвало да знаете какъв е неговият жанр на кокетничене, написа PsyBlog.

Според доктор Джефри Хол, специалист в връзките, вероятните модели на кокетничене са четири и всеки от тях е обвързван със собствен личен набор от държания:
физически,традиционeн,искрен,учтив.
„ Изследователите от дълго време знаят, че има разнообразни вербални и невербални държания, които разкриват привличането, само че това е първото изследване, което демонстрира, че другите способи за връзка на привличането разкриват стила на флирт ", обяснява Д-р Джефри Хол, един от създателите на проучването. Начинът, по който флиртувате, демонстрира доста какво значи флиртът за вас.

За задачите на особено изследване разнообразни хора са накарани да приказват с непознати за към 10 минути. 

„ Те седяха на комфортни сини столове, а наоколо имаше масичка за кафе. Имахме помощни карти с въпроси, които да им оказват помощ да научат повече за другия човек, като да вземем за пример „ кое е достижението, с което се гордеете най-вече? “ Тяхната цел бе да поддържат диалога. "

След сесията всеки от участниците в проучването е докладвал за равнището на привличане към другия, а откривателите са следили езика на тялото. Класическите знаци на флирта включват наклоняване напред, заиграване с предмети на масата, кръстосване на краката и кимане.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР