Ако искате да привличате положителната енергия и късмета в дома

...
Ако искате да привличате положителната енергия и късмета в дома
Коментари Харесай

Никога не слагайте у дома кошчето за боклук на ТОВА място

Ако желаете да притегляте позитивната сила и шанса в дома си, би трябвало деликатно да обзаведете дома си, както и да не го претрупвате с хиляди движимости. Силната сила, която се намира около вас, ще ви пази от неприятности и безпаричие. Но за задачата, би трябвало да се подсигурите и да я запазите такава – експертите по езотерика имат някои препоръки, които през днешния ден ще споделим с вас.

На какво да обърнем внимание в дома си?

Експертите по езотерика разкриват един предмет, който постоянно неглижираме, че може да запълва дома ни с отрицателна сила. И несъмнено – това е кошчето за боклуци. В него събираме всичко, което към този момент няма място в дома ни и носи негативна сила. За да не се случи по този начин, че да засилите отрицателната сила от него, е добре да го позиционирате единствено на избрани места в дома.

Кошчето за отпадък не би трябвало да се слага в коридора сред няколко стаи, с цел да не блокира навлизащата позитивна сила в тях и да я размени с негативна. 

В кухнята обаче кошчето е наложително и доста хора избират да го слагат точно под мивката. Важно е то да има похлупак, а това място не е най-правилното за позиционирането му. Влагата и тръбите ще засилят още повече излъчващата се отрицателна сила. Помислете за друго място в тази част от вкъщи, където също неприятната миризма няма да се популяризира, само че ще запазите и позитивната сила.
Не е значимо единствено къде ще поставите коша, само че и би трябвало наложително да го почиствате постоянно, от една страна заради добра хигиена, а от друга – с цел да не се натрупва отрицателната сила в дома ви, да повреди благосъстоянието и да понижи шанса ви. 

Първото предписание е да изхвърляте боклука всекидневно, а не да изчаквате натрупването му. След като сте извадили боклука, почистете мястото, където стои коша. Използвайте домакински разтвор от литър вода, 7 супени лъжици сол и няколко капки сушен карамфил. Запалете свещ и я оставете към това място, с цел да може да се пречисти то от неприятната сила. 

Може да повтаряте следните думи, до момента в който почиствате нечистото място: „ Измивам цялата отрицателна сила, която се е струпала на това място. Отварям пространство за светлината. В къщата към този момент няма зла сила, единствено позитивна. Тебе, вода, назовавам. “, както и може да изберете други сходни слова, които да подействат за пречистването на злината и насъбраната неприятна сила. Може да сортирате и отпадъците си, като това ще помогне освен за филтриране на силата, само че и за кармата.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР