Ако искате да подарите на семейството си наистина незабравими и

...
Ако искате да подарите на семейството си наистина незабравими и
Коментари Харесай

Италиански град се превръща в коледно царство

Ако желаете да подарите на фамилията си в действителност незабравими и доста красиви коледни и новогодишни празници отвън страната, чудесна концепция е да хванете лоукост до Италия и да се насочите към най-коледното градче в страната.

То се намира в красивата област Умбрия със столица Перуджа – фамозна с шоколадовите си бонбони и университета, сред превъзходната Тоскана на запад, Марке и Адриатика на изток и Лацио на Рим – на юг. Не просто с формата, а и с обрисувани със зелени светлини очертания, хълмовете над италианския град Губбио от 23 ноември до 12 януари ще бъдат осветени като коледна елха.

Гледката, изключително вечер, в действителност е страхотна и неповторима в целия свят, знаят посещавалите го предходната седмица.

Целта, с изключение на страхотните снимки, които вършат реклама на другояче не до такава степен известния ски център, е той да се запише като международен рекордьор с най-голямата коледна елха в света.

На 7 декември там ще светне и в действителност най-мащабното украсено вечнозелено дърво. Така курортът през празниците се назовава ChristmasLand за втора поредна година.

Местният туристически бизнес добавя прекарването като провежда Кралството на Дядо Коледа в центъра на града. На площада се подреждат Къщата на Дядо Коледа, може децата да се потопят и в атмосферата на Селото на елфите, има също зона Магията на шоколада и галерия – базар на коледни сувенири и кулинарни творения.

Хлапетата ще могат да полетят на виртуалната шейна на Дядо Коледа над градчето. Всички остават с отворена уста по-късно особено квалифицирано прекарване, с помощта на последните технологии.

Цялото Коледно чудо за туристите е налично с един билет, наименуван Паспорт Дядо Коледа. Той може да се купи по нета или на място. Феерията ще се разиграва всеки уикенд от 23/24 ноември, а от 21 декември до 5 януари – всеки ден, като има възможност при огромен интерес да остане чак до 12 януари.

Коледни базари и ледена площадка навън на цялостен площад са атракциите за възрастните гости на коледното градче. За тях е очакван и видеомапинг по готимеския замък на консулите в Губбио.

С Паспорт Дядо Мраз всички музеи и галерии на града са безвъзмездни за гостите. Недалеч са историческите градчета Асизи, където се женят цар Борис III и кралица Йоана, и Сполето – знаменит с фестивала си. В покрайнината има и чудесни ски центрове с задоволително сняг, тъй като мястото е в подножието на Апенините.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР