Ако искате да научите бъдещето си, има няколко начина: да

...
Ако искате да научите бъдещето си, има няколко начина: да
Коментари Харесай

Фейсбук прогнозира кои ще бъдат тенденциите в начина на живот

Ако желаете да научите бъдещето си, има няколко метода: да се консултирате с астролог или да отидете на спиритически сеанс... Разбира се, ние не даваме гаранции какъв ще бъде резултатът, само че има една група хора, които сигурно могат да предвиждат бъдещето. И това са специалистите от Facebook, които наблюдават трендовете в мрежата.

КАКВИ СА ТЕНДЕНЦИИТЕ В ЛАЙФСТАЙЛА ЗА 2018 ГОДИНА - ВИЖТЕ ТУК

Един клик във Фейсбук разкрива психопрофила на индивида

Ето какво съгласно тях ще вършим през 2018 година:

Възходът на дамите
 Движението #MeToo ще продължи. Движението #MeToo ще продължи.
След като участничките в придвижването #MeToo станаха Човек на годината на списание TIme, догатката е, че окуражаването на жертвите на полово принуждение да приказват, ще продължи. Както и ще продължи диалогът за равноправието на дамите и мъжете в работната среда и всички аспекти на живота.

Интернет колосите да заплащат за новините, които демонстрират

Почивка от обществените мрежи
 Според Facebook потребителите ще желаят да прекарват време отвън обществените мрежи. Според Facebook потребителите ще желаят да прекарват време отвън обществените мрежи.
Според анализаторите на Facebook, от ден на ден хора ще се опитат да прекарат повече време без да ревизират телефоните си. Което на процедура наподобява извънредно мъчно. Опитвали ли сте да си дадете сметка какъв брой постоянно посягате към телефона си?

Социалните мрежи унищожават обществото

Алтернативни работни пространства
 Алтернативните офис пространства ще стават все по-модерни. Алтернативните офис пространства ще стават все по-модерни.
Алтернативните офис пространства ще стават все по-модерни. Най-малкото, тъй като хората от ден на ден имат потребността да се усещат свободни на мястото, където прекарват по-голямата част от деня си.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР