Ако искате да изпробвате нещо различно и същевременно леко, но

...
Ако искате да изпробвате нещо различно и същевременно леко, но
Коментари Харесай

Няколко рецепти за вкусни ТОПЛИ салати, за които не знаете

Ако желаете да изпробвате нещо друго и в същото време леко, само че не знаете от кое място да почерпите хрумвания и да се развихрите в кухнята, през днешния ден сме ви избрали няколко предписания за вкусни топли салати, които непроменяемо всеки познавач би трябвало да тества. Не са сложни за подготвяне, не лишават доста време, а подсигуряваме, че ще се трансфорат в част от обичаните ви храни. Ето ги и тях:

Салата с телешко по азиатски
3 салати, които са по-вредни от бързата храна
Кoгaтo чуем caлaтa, ние aвтoмaтичнo cвързвaме тoвa cъc здрaвocлoвнo хрaнeнe. Вce пaк в caлaтaтa ce cъдържaт зeлeнчуци! Нo някои ca...
Прочети повече
За една порция от тази топла салата са ви нужни 100 г телешко, 1 домат, половин глава лук, соев сос, лой и подправки. Нарежете на полукръгчета домата, а лука на тънки линии. Задушете ги в тиган с растителна лой, като по ваш усет може да добавите лъжица соев сос и няколко нарязани печурки в допълнение. След като са подготвени, в същия тиган поставете телешкото месо, нарязано на тънки линии, до приемането на златиста коричка. Овкусете го със сол, черен пипер и сусам. В чинията поставете първо доматите и лука и от горната страна аранжирайте с печурките и месото. Тази вкусна салата, която даже може да се хапва като главно ядене, лишава единствено 20 мин.

Салата с рулца от раци

За 4 порции от тази вкусна салата си набавете 80 г картофи, лимон, кокосово мляко, рулца от раци, чери домати, краставици, зелена салата и подправки. Като първа стъпка сварете картофите и ги пасирайте добре, прибавете към тях сока от 1 лимон, 2 лъжици кокосово мляко и 1 лъжица соев сос. През това време може да задушите 200 г рулца от раци в растителна лой със соев сос. След като сте подготвени с това, пригответе си зеленчуците, краставиците нарежете на тънки линии, доматите – на четвъртинки, а по избор може да добавите към рецептата и 1 авокадо, нарязано на кубчета. От зелената салата изберете обичаната си, използвайте няколко накъсани листа и ги смесете с останалите зеленчуци. Отгоре прибавете картофеното пюре, рулцата от раци и поръсете със сусам или обичани подправки. Само след 15 мин подготвяне, салатата е подготвена за сервиране. Бон апети!

Салата с киноа
Какво съдържат готовите салати?
Само три от 14 марки салати „ Снежанка “ съдържат кисело мляко, а в „ Руските “ салати няма яйца, само че има най-малко по тр...
Прочети повече
За тази здравословна салата ви трябват 110 г сварена киноа, 1 филиз целина и ябълка, които да нарежете на дребно и да добавите към към момента топлата киноа. Ако сте почитатели на морската храна, прибавете малко задушени бейби калмари, овкусете с балсамико, зехтин, сол и черен пипер – елементарно, бързо и вкусно. С посоченото количество от продуктите може да приготвите 2 порции от топлата салата с киноа.

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР