Ако искат да запазят отношенията си, и двамата партньори трябва

...
Ако искат да запазят отношенията си, и двамата партньори трябва
Коментари Харесай

Зодиите, които често се разделят, когато във връзката им се появят трудности

Ако желаят да запазят връзките си, и двамата сътрудници би трябвало непрекъснато да поставят старания. Но съгласно астролозите някои зодии бързо се уморяват. Ето кои знаци се предават прекомерно рано и се разделят.

Близнаци

Непостоянните Близнаци обичат новите запознанства и не се задържат дълго на едно място. Това, което през днешния ден им е харесвало, на следващия ден намират за безинтересно. За страдание от време на време придвижват този собствен минус и в интимната връзка. Стане ли им прекомерно скучно, може на бърза ръка да сложат завършек на връзките си и да се впуснат в нова случка.

Овен

Този „ скотски “ знак цени свободата си над всичко и желае да бъде самостоятелен от колегата си. Почувства ли се притиснат, Овенът може да го изтъкне като причина, с цел да приключи връзката. Овните избират сътрудници, които са свободолюбиви като тях. Обикновено преодоляват елементарно раздялата и даже въздъхват с облекчение, тъй като най-сетне са си върнали свободата.

Риби

Обикновено Рибите се въодушевяват при започване на връзката, когато всичко е към момента ново и вълнуващо. Но върнат ли се към монотонното ежедневие, връзките може бързо да им омръзнат. Освен това този знак ненавижда разногласията и сериозните диалози. Стане ли напечено, допустимо е даже да го обърне в бягство.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР