Ако искаш щастлива и стабилна връзка е нужно да тръгваш

...
Ако искаш щастлива и стабилна връзка е нужно да тръгваш
Коментари Харесай

Каквото ще да става тези 2 зодии никога няма да ви изневерят

Ако искаш щастлива и постоянна връзка е нужно да тръгваш с презумпцията за доверие и честност, защото изневярата е нещо, което мъчно се прости. Но дори и да намериш сили да го направиш, счупеното си остава счупено. Моногамията или по-скоро настройката за нея, си зависи от морала и вижданията на всеки един човек. Но от позиция на астрологията, на някои зодии им е вътрешно заложено да бъдат правилни. Тоест, в случай че се държите фактически добре с подобен сътрудник и му осигурявате нужните непосредственост и схващане, шансът да кръшне настрана е изключително най-малък.

Рак

От всичките зодии, Ракът е най-загрижен за стабилността на връзките си с обичания човек. Той обича фамилията и е най-щастлив в действителност когато има дълбока, прочувствена връзка. Би изневерил единствено и само, в случай че неговият сътрудник се държи с пренебрежение и не демонстрира любовта си.

Везни

Везните търсят напрекъснато естетика и баланс. Само по този метод се усещат спокойни и пълноценни. Една невярност би нарушила фрапантно тяхното равновесие и те избират да не я вършат. Ако пък се случи, бъдете сигурни, че напълно несъмнено е че скоро Везната ще ви напусне.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР