Ако искаш да живееш, копай, гласи поговорката, според която украинските

...
Ако искаш да живееш, копай, гласи поговорката, според която украинските
Коментари Харесай

Военен брифинг: Украйна копае дълбоко, докато руснаците напредват

Ако искаш да живееш, копай, гласи поговорката, съгласно която украинските бойци са живели след тоталната инвазия на Русия преди две години. Колкото по-дълбоки са окопите им, толкоз по-добре са предпазени от експлодиращи шрапнели и патрони на снайперисти.

„ Все още е правилно “, сподели Евген, боец на източния фронт. „ Но в този момент, в случай че не желаеме да загубим повече от нашата земя, ние също би трябвало да копаем, копаем и копаем. “

Месец откакто украинските войски се отдръпнаха от източния промишлен град Авдиевка, предавайки Русия първата си огромна победа на бойното поле от съвсем година, Киев към момента се бори по петите му.

Руските елементи не минават през бойното поле, както направиха през февруари 2022 година Но те реализират дребни и постоянни триумфи в Южна и Източна Украйна и наподобява имат намерение да завладяват Луганск, Донецк, Запорожие, Днепропетровск и Харков райони през идващите 34 месеца, съгласно Центъра за отбранителни тактики, украински мозъчен концерн за сигурност.

ExpandExpa...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР