Ако искаме скорост от едно разследване, трябва да имаме повече

...
Ако искаме скорост от едно разследване, трябва да имаме повече
Коментари Харесай

Криминален психолог: Изповедта на бившото ченге от взривения апартамент във Варна е параноична

Ако желаеме скорост от едно следствие, би трябвало да имаме повече специалисти. Трябва да има повече експертиза, когато желаеме нещо да се направи качествено и да имаме изясненост – по този начин престъпният психолог Росен Йорданов разяснява пред bTV следствието на гърмежа в жилищен блок във Варна, при който починаха двама души.

Един подобен гърмеж може да даде съображение на специалистите да кажат дали вътре е имало нещо, което би могло да го провокира, означи той.

Подозренията за палежа в началото паднаха върху 66-годишен мъж, който се изнесъл от жилището си вечерта преди детонацията, след ограничаваща заповед поради домашно принуждение над дамата, с която живеел.

Той е някогашен боен и служител на реда. Мъжът описа пред варненска медия за спора.

"Изповедта на Веселин Димитров, за който се допуска, че е предизвикал гърмежа във Варна, е параноична. Имало е динамичност в отношението на двойката. Логиката му е мощно едностранчива ", означи още психологът.

За този човек автономията и еманципацията не са нещо положително, а нормално по този метод на събитията гледат хора, които имат друго схващане за живота, разяснява Росен Йорданов.

„ Подозрителността към това, че може да се случи нещо лошo с хората, които обичаш. Тези връзки са подложени на мощен напън и инспекции. В връзките им е имало едно голямо съмнение “, счита той.

"Не бих стъпил на хипотезата, че този мъж си е отмъстил ", уточни още психологът. „ Да, той си е отмъстил - ще решат всички хора, само че аз не бих правил бързи изводи. Нека да излязат обстоятелствата “, прикани той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР