Ако искаме община Момчилград да привлича инвеститори и младите хора

...
Ако искаме община Момчилград да привлича инвеститори и младите хора
Коментари Харесай

Инвестициите в инфраструктура са приоритет за община Момчилград

Ако желаеме община Момчилград да притегля вложители и младежите да се завърнат, би трябвало да подобрим инфраструктурата. Това съобщи кметът Илкнур Кязим по време на общественото разискване на плана за общински бюджет през 2020 година. На него участваха поданици на Момчилград и общината, общински съветници и кметове на обитаеми места.

Илкнур Кязим акцентира, че през идващите месеци приоритет ще бъдат ремонт на общинските пътища, водоснабдяване и създаване на канализации в общината.

"Ще аплайваме по разнообразни планове, с цел да можем да влагаме в инфраструктурата средства отвън плануваните в бюджета ", сподели Илкнур Кязим.

Шестима ранени при преден конфликт на две коли в Момчилградско

Като образец тя уточни, че сега се готви план за замяна на съществуващото улично осветяване с енергоспестяващо, като задачата е да се понижат разноските за електрическа енергия.

"Бих желала да подобрим напълно виталната среда във всички обитаеми места, само че за жалост опциите, с които разполагаме са лимитирани. Ще влагаме средства на местата, където има най-голяма потребност, само че в това време ще се опитваме и да балансираме, с цел да няма ощетени поданици на общината “, сподели още Илкнур Кязим.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР