Ако искаме наистина американският бизнес да влезе в България, има

...
Ако искаме наистина американският бизнес да влезе в България, има
Коментари Харесай

Визита на Тръмп у нас ще доведе и американския бизнес

" Ако желаеме в действителност американският бизнес да влезе в България, има една-единствена мярка, която е 100% обезпечена - това е аудиенция на американския президент в България ", съобщи пред Българска национална телевизия Соломон Паси, президент на Атлантическия клуб.

Относно идната аудиенция на премиера Бойко Борисов в Съединени американски щати и срещата му с американския президент Доналд Тръмп той уточни, че това е миг, който би трябвало да бъде употребен.

По негови думи е естествено да се изискат поддръжка за България да влезе в Организацията за икономическо съдействие и развиване, отпадане на визите и нови вложения.

Паси разясни, че е мъчно да се желаят вложения от Съединени американски щати, тъй като не американският президент взема решение къде да влагат огромните компании.

Той означи и че днешният 11 ноември на доста места се отбелязва като завършек на Първата международна война. " След нейния край човечеството не си направи поука, защото имаше Втора международна война. След Втората международна имаме поучения и те се назовават Организация на обединените нации, НАТО, проект " Маршал ", с който Съединени американски щати финансираха укрепването на Западна Европа и фактическото основаване на Европейския съюз ", уточни Паси.

Той посочи, че от съвсем 75 години в Европа няма огромна война. По негови думи не е имало различен подобен интервал в историята на континента и това е резултат от направените поучения.

" Падането на Берлинската стена става на 9 ноември, истината е, че Берлинската стена падна 6 дни преди този момент - с шествието на " Екогласност ". Тогава се роди гибелта на страха ", съобщи Паси.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР