Ако искаме да предотвратим агресията по пътищата, трябва да се

...
Ако искаме да предотвратим агресията по пътищата, трябва да се
Коментари Харесай

Бивш министър: Видеорегистрати ще ни спасят от агресията на пътя

Ако желаеме да предотвратим експанзията по пътищата, би трябвало да се вкарат видеорегистратите в България. Освен това, е нужно да се съблюдава и Законът за придвижване по пътищата. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Антон Станков, някогашен министър на правораздаването и арбитър, във връзка какви законови промени би трябвало да се подхващат, с цел да се предотврати експанзията по пътищата.
По думите му Законът за придвижване по пътищата, би трябвало да се съблюдава. " Незнанието на закона не извинява никого и ние имаме неначетеност във връзка с неспазване на законите. Знаем порочните практики в България по какъв начин се взимат шофьорски книжки ", посочи Станков. Той установи, че експанзията е заложена вътре в хората и автомобилът по думите му не се употребява единствено за пътно транспортно средство, а и за осъществяване на антентати.
Бившият министър на правораздаването предизвести, че една от ограниченията, до които прибягват множеството хора - снимането с телефон - е рискова, тъй като не се знае по какъв начин ще бъде призната от съда. Според него обаче, в случай че всички в купом си търсим правата, полицията няма да си разреши да не си прави работата, нито мутрите на пътя ще си продължат да се държат по този метод.
" Ако решим да не се занимаваме с тези неща, да не си търсим правата и да не си губим времето, ще продължим да живеем в едно болно общество на бунтари, нацисти и неориентирани младежи ", отсече Станков.
Певецът Люси Иларионов, станал жертва на експанзия на пътя от своя страна описа за случая, в който е потърпевш.
Иларионов пътувал в региона на Велико Търново, когато се спречкал с различен водач на пътя. " На въпросния ден господинът извади оръжие и стартира да стреля. Аз взех решение да приказвам, тъй като няма развиване по случая от този момент, а единствено вървя и давам изявленията ", Иларионов.
Той се закани, че ще продължи да тормози министърът на вътрешните работи Валентин Радев, както и неговият заместител Стефан Балабанов, тъй като нямало по какъв начин да остави нещата по този начин. Люси Иларионов добави, че това, което знае за индивида, който е стрелял с оръжие е, че учи Право в ЮЗУ " Неофит Рилки ", а майка му е правист във Велико Търново.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР