Ако исках да крия имоти и доходи, нямаше да го

...
Ако исках да крия имоти и доходи, нямаше да го
Коментари Харесай

Цветанов: Щеше ли всичко да е толкова прозрачно, ако имам нещо да крия

Ако желаех да укривам парцели и приходи, нямаше да го направя по този транспарантен метод. Това е компроматна война и тя ще продължи по време на цялата акция за европейските избори. Това разгласи зам.-председателят на ГЕРБ и водач на парламентарната група на партията Цветан Цветанов от Велико Търново във връзка информациите за закупуването на неговия апартамент в първокласна постройка в столичния ж.к. " Изток ".

" Премиерът е прав в това да се ядоса, тъй като да се вършат сходни компромати обслужва единствено идната европейска акция. Самият факт, че се случва в навечерието на евровота, самият факт, че това се обслужва от политическите кръгове, го потвърждава. Тук, несъмнено, би трябвало да сложим и знамена на компроматната война, която ще се води на идната акция и от президента Радев, който през вчерашния ден направи изявление, което не знам за какво и по какъв метод бяха изложени визии единствено за това дали и по какъв начин един единствен човек е нарушил закона. Когато приказваме за правова страна и законности, аз мога да кажа, че няма нещо, от което да се срамя за нещо, което съм правил през всички тези години ", разгласи Цветанов.

" Напълно съм уверен, че няма нищо нелегално към моите парцели. Плащанията са направени по банков път, всичко е транспарантно. Сделката е обществена, предходна е и през организацията по вписванията. Ако имам нещо да укривам – щеше ли всичко да бъде толкоз транспарантно ", попита риторично зам.-председателят на ГЕРБ.

" След като инспекциите против мен покажат, че не съм направил нищо нелегално – ще получа ли опрощение ", запита още веднъж Цветанов.

Той разяснява и идните европейски избори, листата с претенденти на ГЕРБ за евродепутати и апела на ръководителя на ЕНП Жозеф Дол за обединяване на десните гласове в България.

" Всички сегашни евродепутати са получили номинации от структурите в страната. Знаете, че поехме ангажимент да осигурим две места на Съюз на демократичните сили в листата. Другата седмица ще проведем още една работна среща с сътрудниците и на 31 март публично разгласяваме листата ", разгласи Цветан Цветанов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР