Ако имате в обкръжението си хора, които ги ползват често,

...
Ако имате в обкръжението си хора, които ги ползват често,
Коментари Харесай

Безполезните думи, които не са последвани от действия

Ако имате в обкръжението си хора, които ги употребяват постоянно, сложете завършек на това и не си губете времето.

Ако вашите думи не са последвани от дейности, те нямат никакво значение. Те са безполезни. Без подозрение даже и в най-близкия ви кръг от другари, има някой, който постоянно работи по този метод.

Ние всички сме хора, а това значи понякога да имаме държание от подобен вид. Правим обещания и планове, а думите ни са украсени с огромни очаквания и красиви фантазии.

Но когато моментът на истината или времето на нужда настъпи, не се случва нищо. Всичко, което е казано и дадено, изчезва като пушек.

Безплътната му диря изчезва като пара през отворен прозорец. След това, без никакво подозрение, идва ред на разочарованието, празнотата и неналичието на доверие.

Тъй като непрестанно пожелаваме неизменност, почитание и отговорност от други хора, значимо е да демонстрираме същото почитание към другите.

Ако извършите заричане, изпълнете го; в случай че обичате, докажете го; в случай че не обичате, не лъжете.

Днес ви предлагаме да помислите повече за това.

Безполезните думи и персоналната отговорност

Неща като положително родителство, здравословно самочувствие и почитание към околните хора се постановат като модел, без да се осъзнава, че това е персонална отговорност.

Откакто сте били дете обаче, стартирате да виждате силата на думите . Има изречения, които нараняват и изречения, които могат да ни оказват помощ да пораснем решително.

Но един аспект, който е от витално значимо значение, е да възпитавате децата си, че това, което показвате с обстоятелства, би трябвало да е това, което казвате с думи.

Ако обичате детето си, докажете му го, като ги подкрепяте и го накарате да повярва, че е способно да направи всичко, което желае.

Освен това, в случай че извършите заричане към детето си, би трябвало да го спазите . Ако не го извършите,  детето ви ще спре да ви се доверява.

Вашите думи не служат само за предаване на известия. Може да ги употребявате за основаване на връзка сред казаното и стореното. Ето за какво е значимо да поддържате верния баланс.

Ако ме обичаш, покажи го

Любовта е доста повече от елементарни думи. Личните връзки надалеч не могат да виреят единствено от обещания или изречения на обвързаност.

  • Една връзка преди всичко е формирана от серия ежедневни дейности, които дружно вършат едно цяло.
  • Това е галактика от замъци, където всички думи са преведени до деяние, и където двамата сътрудници са смели и поемат опасности за другия.
  • Ако обичате, действайте. Ако обичате, защитавайте.
  • Нещо друго: в случай че означавате нещо за човек, който обичате,,независимо дали ви е другар или е от фамилията, покажете любовта си посредством доверие и безусловна поддръжка.

Как да се справите с хората, които нарушават обещанията

Както всички знаят, има хора, които са  експерти в това да нарушават обещанията. Това са хората, които са експерти в кухите, подправени и безполезни думи.

  • Може би познавате някой подобен в фамилията, или даже сътрудникът дава отговор на този профил.
  • Този вид хора ни карат да имаме вяра в неща, които в никакъв случай не се материализират. Толкова доста, че за известно време може даже да повярвате на техните извинения. Малко по малко обаче успявате да разберете, че единственото значимо нещо за тях са те самите.

Такива връзки са доста рискови.

Всичко, което ни дават, е дълго очакване и подправена вяра. Примирявате се, тъй като има любов или обич. В последна сметка обаче, най-тежката страст е вашата празнина и самотност, основани от безполезни думи.

Как да действате в такива обстановки?

  • Човек може да не успее един път, два или три пъти. Но когато разочарованието става рутина, е време да се работи.
  • Борете се за постоянството. Ако някой ви споделя всеки ден какъв брой доста ви почита, прави оценка и обича,  само че знаете, че в никакъв случай не до вас, когато имате потребност,  не му се доверявайте.

Всеки, който желае да бъде с вас ще бъде „ в положително и зло. “

Опитайте се на първо място да практикувате това, което изисквате от другите . Подкрепяйте, оценявайте, и показвайте обвързаност към тези, които обичате всеки ден, без да чакате специфичните моменти.

Ако хората към вас са от п рофесионалистите, които нарушават обещанията и майстори на безполезните думи, сложете границата.

Цената, която плащате за тази нездравословна връзка е доста висока и разрушителна.

Както всички знаем добре, този вид хора са доста динамични и постоянно се появяват в ежедневния живот.

Те са толкоз преобладаващи, че най-после развивате към тях тип „ подсъзнателен радар “. С него може да идентифицирате неотложно играчите и продавачите на пушек и огледала, тези измамници на безполезни думи.

Винаги стойте надалеч от тези хора!

Инфо: https://zdraveikrasota.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР