Ако имате странно чувство за хумор и обичате да изненадвате

...
Ако имате странно чувство за хумор и обичате да изненадвате
Коментари Харесай

Нов хит в мрежата: Възглавница във формата на мъжки полов орган

Ако имате необичайно възприятие за комизъм и обичате да изненадвате обичаните си хора понякога, най-вероятно към този момент сте пазарували от Firebox. Този онлайн уебсайт за дарове има в асортимента си един куп необичайно очарователни предмети.

Екипът им твърди обаче, че един подарък е изключително известен и численост от него се купува на всеки 1 час и 45 минути от уеб страницата.

Така че очевидно е време и вие да разнообразите домашния фон с малко фалична тема.

Възглавничките във формата на пенис са възхитително пухкави. Ако смятате, че към този момент сте ги виждали, евентуално не грешите.

Те не са оригиналност, защото Jumbo Pierre идва след триумфа на предшествениците си: елементарен Pierre, колос Pierre и даже най-малкия Pierre в света.

Но защото размерът има значение, Jumbo Pierre може да бъде това, което търсите, показва healthyfoodhouse.com.



Нещо повече, като се изключи че е голямо, това последно издание на възглавницата се предлага с усмихнати усмивки и може да стои право.

Излишно е да посочваме, че колкото по-голяма е възглавницата, толкоз по-висока е цената.

Докато Jumbo Pierre ще ви коства близо 50 $ и в случай че сте с стеснен бюджет, можете да започнете с най-малкия Pierre в света, който е ниска цена от към 7.50 $.

Той може да е дребен, само че има своите преимущества, които го трансформират в съвършената антистрес топка.

От Firebox показват още, че оферират общо шест подаръка, свързани с мъжкия сексуален орган, измежду своите топ 100 артикули през тази година.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР