Ако имате проблеми с черния дроб и вече сте опитали

...
Ако имате проблеми с черния дроб и вече сте опитали
Коментари Харесай

Вълшебна напитка за пречистване на черния дроб

Ако имате проблеми с черния дроб и към този момент сте пробвали да се излекувате, само че опитът е бил несполучлив, можете да опитате действието на един здравословен коктейл на зеленчуково-плодова основа.

Това е една доста вкусна напитка за пречистване на тялото. Една седмица би трябвало да се понижи храната. Всеки ден би трябвало да се пие чаша зеленчуково смути. В резултат вие освен ще подобрите активността на черния дроб, само че ще се чувствате свежи и бодри.

Нужните артикули са: 3 моркова, 2 зелени ябълки, 1 цвекло, половин лимон без корите, парче свеж корен от джинджифил, няколко листа от маруля или спанак.

Приготвяне: Всички артикули се измиват, почистват и след това се нарязват в блендер. Добавя се малко вода, с цел да има напитката приятна консистенция. Приготвената примес се охлажда, а остатъка се съхранява в ледник.

Морковите са богати на флавоноиди и витамин А, който подхранва черния дроб. Пектинът, който се съдържа в ябълките, оказва помощ за унищожаване на токсините. Зелените листа от марулята обезпечават добра циркулация на кръвта и укрепват имунната система.

 Детокс

Джинджифилът и лимонът предизвикват отличната работа на стомашно-чревния тракт, облекчават подуването на корема и усъвършенстват обмяната на веществата.

В суровото цвекло има доста фибри, а те са потребни за червата. Приготвяйте си зеленчукови смутита и пюрета, само че пригответе и този здравословен коктейл.

Ефектът идва още на идващия ден. Приема се за 10 дни, не повече. Ще се почувствате по свежи и изпълнени с сила. С тази напитка ще извършите детоксикация на черния дроб и бъдете здрави!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР