Ако имате проблеми с бизнеса си или не сте доволни

...
Ако имате проблеми с бизнеса си или не сте доволни
Коментари Харесай

Изкуственият остров в Тихия океан със свое правителство, криптовалута и място за 300 семейства

Ако имате проблеми с бизнеса си или не сте удовлетворени от ръководството на страната, в която живеете, скоро можете да имате избор къде да се преместите. Експертите от организациите Blue Frontiers Seasteding Institute работят по план за неестествен остров, който ще има свое държавно управление, лична криптовалута и място за 300 фамилии.

Т.нар. Floating Insland Project е пилотна стратегия, по която се работи дружно с управляващите във Френска Полинезия, написа CNBC. На плаващия остров ще бъдат построени 300 къщи, а локалното население ще може да употребява цифрови пари, наречени Varyon.

" Веднъж откакто забележим по какъв начин ще проработи концепцията ни с един остров, ще имаме съображение да продължим и да разтеглим концепцията си ", споделя Наталия Меза-Гарсия, която работи по плана.

Осъществяването на концепцията се финансира посредством дарения посредством двете организации, които търгуват с криптовалутата Varyon. Очаква се планът да бъде приключен през 2022 година и да коства 50 милиона $.

Гарсия изяснява, че той ще има огромна роля за Френска Полинезия, защото лека-полека част от островите в групата потъват.

Освен, че ще предлага опция за заселване на засегнатите жители, островът ще играе ролята на бизнес център, който няма да бъде под въздействие на ничии държавни регулации.

" Това значи, че той ще подсигурява непоклатимост отвън променливата геополитическа обстановка, комерсиалните проблеми и валутните съмнения. Островът ще бъде идеалният бизнес развъдник ", споделя още Гарсия.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР