Ако имате път към Сърбия, имайте предвид, че в страната

...
Ако имате път към Сърбия, имайте предвид, че в страната
Коментари Харесай

Влязоха в сила по-високи пътни такси в Сърбия

Ако имате път към Сърбия, имайте поради, че в страната към този момент са в действие по-високи пътни такси за задграничните коли. Не подценявайте и рестриктивните мерки за скоростта, тъй като санкциите са съществени.

По-високи пътни такси за непознати коли, които минават през Сърбия. Увеличението е с към половин евро повече по отношение на досегашните цени. А някои пътни прави са още по-скъпи.

За да се придвижите с кола от Белград до Ниш, да вземем за пример, би трябвало да платите 7 евро, вместо досегашните 6,5.

Новите цени за задгранични коли се вкарват за координиране на цените с курса на еврото.

Водачите би трябвало да имат поради, че ограничаването на скоростта по автомагистралите е 120 км/ч. При нарушавания санкции се постановат на място, а те варират от 3000 до 30 000 динара, което се равнява на 50 до 490 български лв.. При скорост над 200 километра е планувана санкция от 120 000 динара или съвсем 2000 лв. и отнемане от независимост за 15 дни.

На територията на Република Сърбия се ползва и електронен надзор на междинната скорост на моторните транспортни средства, движещи се по автомагистралите в страната.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР