Ако имате някакъв препъни камък в живота си, като липса

...
Ако имате някакъв препъни камък в живота си, като липса
Коментари Харесай

Как да контролирам ума си и да програмирам бъдещето

Ако имате някакъв препъни камък в живота си, като липса на религия, мотивация, централизация или нещо друго, повода с изключение на във външния свят, е и във вашето подсъзнание. Просто то е програмирано погрешно и извършва тези злонамерени „ стратегии “ и по тази причина продължавате да разрушавате нещата още веднъж и още веднъж, без да разбирате за какво.

Можете да видите, че вашето подсъзнание просто извършва стратегиите, които е научило от вашия житейски опит - както положителни, по този начин и неприятни. Ако тези стратегии не бъдат изменени и реорганизирани, с цел да ви оказват помощ да постигнете задачите си, тогава ще ви бъде мъчно да постигнете нещо.

Това ни насочва непосредствено към идващия миг: би трябвало непрекъснато да препрограмирате и реорганизирате подсъзнанието си.

Трябва всекидневно да препрограмирате подсъзнанието си, с цел да може новото мислене да се оформи и да ви разреши да извършите нещо ново. Това е единственият метод за унищожаване на всевъзможни спънки за триумфа и постигането на задачите си.

Ако не се стремите непрекъснато да подобрявате мисленето си и да реорганизирате подсъзнанието си, тогава отрицателните въздействия на обществото към вас няма да ви трансформират по най-хубавия метод за вас.

Ето урока, който би трябвало да научите: да поемете отговорност за вашето подсъзнание и интензивно да програмирате в него това, което желаете - това е единственият метод да спрете отрицателното проявяване на разнообразни събития в живота си и единственият метод да създадете поредни позитивни прояви в всекидневието си.

Как да програмираме мозъка си?

Трябва да се научим да го направляваме, освен това освен него, само че и изображенията, записани в него.

Ако нямате надзор над автомобила си, няма да стигнете надалеч. По същия метод, в случай че нямате корав надзор над мозъка си, не можете да измененията нищо.

Увеличаването на степента на надзор върху личния ви разум ви дава опция вярно да препрограмирате подсъзнанието си, тъй че постоянно да ви оказва помощ да изпълнявате желанията си.

Ето няколко съвета за увеличение на контрола върху вашия разум и основаване на по-голям капацитет за проявяване на позитивните събития:

1. Научете се да живеете за момента

 Контрол на мозъка

Животът в съответния момента е гражданска война в подсъзнанието – тогава, когато се преглежда единствено сегашното. Миналото към този момент няма да може да ви повлияе със своите ограничаващи убеждения и фантазиите за бъдещето към този момент не съществуват. Това значи, че ще измененията живота си доста бързо, тъй като мозъкът е надъхан да успее с оптималната скорост за съответния момента. Това е сегашното, което е единственото време, което в действителност имате.

2. Спрете скитащите си мисли

Случайни и несвързани мисли за това, което вършиме, се назовават скитащи мисли. Да се луташ из мислите си значи, че не контролираш мозъка си. Когато започнете да спирате скитащите си мисли и да се концентрирайте върху настоящата си задача, мозъкът ви ще бъде по-дисциплиниран. Благодарение на това можете доста да увеличите концентрацията и равнището на проявяване на позитивни събития.

3. Правете нещата едно по едно

Правенето на две неща по едно и също време значи, че имате разграничен, децентрализиран разум. Правейки ги едно по едно, концентрирате и контролирате мозъка си.

4. Повтаряйте позитивните фрази, които ви дават мощ

 Да направляваме мозъка си и да програмирам бъдещето

Малките промени са всичко, което е належащо да извършите, с цел да настъпят огромни промени в живота ви. Тази идея се назовава резултат на пеперудата. Повтаряйки всекидневно мислите и мантрите, които ви дават мощ, непрекъснато препрограмирайте подсъзнанието си, което с течение на времето ще докара до съществени промени. Ще развиете и позитивни привички и способи на мислене, които ще ви оказват помощ да реализирате своите планове.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР