Ако имате нужда от нови обувки, изхвърлете старите. Ако имате

...
Ако имате нужда от нови обувки, изхвърлете старите. Ако имате
Коментари Харесай

Ранди Пол Гейдж: Законите, по които живее Вселената

Ако имате потребност от нови обувки, изхвърлете старите. Ако имате потребност от нови облекла, почистете дрешника си. Трябва непринудено да се разделите със стандартите си

Ранди Пол Гейдж е специалист по саморазвитие, профилиран в триумфа и благосъстоянието. Известен като създател на книгата „ Защо си малоумен, болен и беден… И по какъв начин да станеш интелигентен, здрав и богат! “ (Уикипедия)

1. Законът за празнотата.

Ако имате потребност от нови обувки, изхвърлете старите. Ако имате потребност от нови облекла, почистете дрешника си. Трябва непринудено да се откажете от стандартите си.

2. Законът за циркулацията.

Бъдете подготвени да се откажете от нещо, което притежавате, с цел да получите нещо, което желаете.

3. Законът за въображението.

Първо би трябвало да видите просперитета във въображението си. Напишете изложение на вашия съвършен ден и не го показвайте на никого, с изключение на на някой, на който имате доверие. Запазете това изложение някъде на разположение и го прочетете още веднъж в свободното си време.

4. Законът за творчеството.

Човек може да реализира разцвет посредством силата на своето мислене, вътрешен глас и въображение.

5. Закон за възмездието и приемането.

Ако подарите нещо, то ще ви бъде върнато десетократно. Когато получавате благословии, е доста значимо да ги споделяте с другите. Ако имате заложба, а не я употребявате, вие обиждате своята Божествена същина. За да почетете вярно качествата си, би трябвало да се радвате на дарбите и да ги споделяте с другите. Ако извършите това, ще привлечете още повече благословии в живота си.

6. Законът за десятъка.

Вселената постоянно ще вземе своя десятък. Това е просто закон за признателност към източника на поддръжка – 10% от всичко, което имате. Никога не знаете по какъв начин вашият десятък ще ви се върне. Парите са нещо всекидневно. Но може да пристигна и под формата на помиряване с някого, нови другарства, възобновяване и така нататък

7. Законът за прошката.

Ако не можете да простите на хората, не можете да приемете благосъстоянието си. Ако душата ви е изпълнена с ненавист, любовта не може да откри място в нея. Трябва да се освободите от отрицателните усеща, които ви гълтам и не ви дават отмора.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР