Ако имате линията на ангела пазител на ръката се счита

...
Ако имате линията на ангела пазител на ръката се счита
Коментари Харесай

Имате ли на ръката си линията на ангела пазител? Ако да, значи сте сред избраните:

Ако имате линията на ангела страж на ръката се смята за доста добър знак.

В хиромантията тази линия значи отбраната на висшите сили или по-скоро специфичната отбрана от вашия ангел-пазител.

За страдание не всеки има такава линия. Ако я намерите на ръката си, помнете, че сте родени с шанс и се радвайте, че вашият ангел ви пази от несгоди и неприятности.

Линията на ангела страж се назовава втора линия на живота. И не тъй като е до нея, а тъй като значи избавление, отбрана и мощна опора.

Какво значи линията на ангела страж?

Смята се, че тази линия на дланта носи шанс на притежателите си. Прави хората, надарени с нея, предпазени от свръхестествени сили до края на живота си. Линията ги пази от зла орис, води до разцвет и доста триумфи в живота. Тя значи избавление, отбрана и мощна поддръжка. Хората с тази линия имат доста мощен темперамент и съумяват в живота.

Къде се намира линията на ангела страж?

 линията на ангела страж

Тази линия върви паралелно по линията на живота, само че е ситуирана по-близо до палеца, също така е по-къса и по-слабо изразена. Свързва се с линията на главата и точката, в която се врязва в тази линия, символизира възрастта, когато сте изгубили непосредствен човек.

На лявата ръка се появява незабавно при раждането, само че може да се появи и в случай че член на фамилията или непосредствен другар почине. Появява се единствено когато някой в действителност непосредствен си тръгне и се върне при вас като Ангел страж. Това демонстрира, че някой се грижи за вас.

Ако линията на ангела-пазител е от дясната страна, това значи, че индивидът е получил отбраната на висшите сили заради персоналните си заслуги.

Висшите сили са го възнаградили със мощна отбрана или за някои положителни каузи, или за премеждия в предишното.

Ако линията на ангела страж върви паралелно по линията на живота съвсем по цялата си дължина, това значи, че индивидът ще бъде предпазен през целия си живот.

Като цяло притежателите на линията на ангела страж имат шанс в живота.

Винаги излизат здрави и невредими от повреди и произшествия, съвсем в никакъв случай не изпитват материални усложнения, здрави са и бедите ги подминават.

Нямате такава линия? Не се безпокойте!

Ако нямате такава линия, това въобще не значи, че тя няма да се появи на ръката ви в бъдеще!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР