Ако имате колебания при избора на зимни гуми, не се

...
Ако имате колебания при избора на зимни гуми, не се
Коментари Харесай

Всесезонни срещу зимни гуми

Ако имате съмнения при избора на зимни гуми, не се тормозете, не сте единствени. Докато изборът най-вероятно се състои сред зимни и всесезонни гуми, решението изисква да имате добър взор върху опциите, които ви се оферират.

Всесезонни гуми

ПРЕДИМСТВА: Всесезонните гуми са основани по този начин, че да могат да бъдат употребявани целогодишно. Използвайки комбинацията от преимуществата на летните и зимни гуми, те оферират положително сцепление на пътя и дългогодишен живот на протектора при вярна приложимост от лидера на автомобила.

ОСОБЕНОСТИ: Всесезонната гума не е основана, с цел да устоя при рискови метеорологични условия, да вземем за пример преход през сняг. Тя се показва най-добре на мокри пътища или леко замръзване като обезпечава непоклатимост и положително сцепление с настилката на пътя.

 

 Michelin CrossClimate+

Всесезонна гума Michelin CrossClimate+

 

Зимни гуми

ПРЕДИМСТВА: Оборудвани със запазващ гъвкавостта си каучук, неповторима дълбочина и шарка на протектора и здрави захапващи ръбове, зимните гуми са идеалното решение за по-сериозни зимни условия.

ОСОБЕНОСТИ: Зимните гуми са основани, с цел да се оправят с интензивни метеорологични условия като изобилен снеговалеж, черен лед и минусови температури. Употребата им в разнообразни условия може да понижи свойствата им и да докара до по-бързото изхабяване на гумите през времето.

 Michelin Alpin 6 Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР