Ако имаше официален сексуален кодекс, най-вероятно в него щяха да

...
Ако имаше официален сексуален кодекс, най-вероятно в него щяха да
Коментари Харесай

Виж 10 сексуални заповеди, които всеки мъж трябва да знае

Ако имаше формален полов кодекс, най-вероятно в него щяха да се вършат промени всяко десетилетие. Нормативните актове щяха да варират от ерата, в която се случва любовта сред чаршафите. От осъждането на надълбоко високонравствo през разюзданата полова гражданска война до ръба на тоталното модерно безсексие. Едно обаче не се трансформира – любовникът, претендиращ за виртуозност в секса, е длъжен да докарва всякога партньорката си до възторг. В противоположен случай е просто следващият шарлатанин, на който устата му е по-работлива от пениса. И защото сме наясно, че доста от мъжете обичат да четат женските размишления и пристрастености по тематиката, този материал е в тяхна чест. Какви са актуалните 10 полови заповеди, които би трябвало да са настолни за господата?

1. Не пожелавай друга жена с изключение на личната си
Е, не изпадай във формалности. Прекаленият светец и Богу не е мил. Нормално е след петата бира да си представиш по какъв начин сваляш досадния чорапогащник, които обгръща съвършените крайници на сервитьорката. И несъмнено, дамата с тип на Летисия Каста не носи изпод долни дрехи. Отпусни душата си и умерено помечтай до края. Във всичко това няма нищо неприятно досега, в който фантазиите ти не се трансфорат в каузи. Дори и в най-вихрената стихия на хормоните не забравяй, че твоето място и това на "твоето второ аз " е в личния ти креват, до личната ти жена.

2. Почитай нейното висшо наслаждение
И за теб то би трябвало да е свято. Никога не смятай, че си приключил добре работата си, когато се почустваш на седмото небе от оргазмично благополучие. Тя също желае да се качи на някой облак и си задължен да я доведеш до там. Ако усетиш, че нейното наслаждение е изостанало някъде по пътя и не идва в крайник с твоето, впрегни всичките си умения. Човечеството е сътворило задоволително хитрини за снабдяване на висшо самодоволство на дамата. Разбира се, най-добре е да си се научил да контролираш мокрия край на това занятие.

3. Не огласявай обществено детайлности от интимния си живот
Това сигурно е много ниска топка даже за еманципирана жена, която без задръжки приказва за половите си потребности. Сигурно печелиш няколко точки и помпаш егото си, когато споделяш с другари, че дамата на твоето сърце е магьосница в леглото. Това обаче може да е нож с две остриета. Не е изключено и някой различен да изиска да топне пръст в меда. Нищо чудно при идната ви полова похвала да получите предложение за тройка.

4. Поддържай краката на дамата постоянно топли
За да е щастлива тя и да си удовлетворен ти. Жените отдават доста по-голямо значение на комфорта и умерено може да откажат любовни игри, тъй като им е хладно, а не за щото „ ги боли глава “. Ако тя спомене, че има потребност от топлота, не й предлагай да обуе чорапи, а я предложения в топлата си постелка, с цел да сгрееш и стъпала, и душа.

5. Опознай и посещавай ерогенните зони на дамата
Всичките. Всеки съвременен мъж на ХХI век е движимост в тези женски секрети. Малцина останаха тези, които още считат, че единствено бюстът и дупето заслужават внимание. По-информираните и интелигентни господа са наясно, че дамата е една мощна ерогенна зона, а нейното ядро се намира в основния й мозък. Не малко мъже обаче я пропущат по инерция. Може би тъй като за нейното стимулиране се изисква много повече изпитание и умеене. Но, господа, може би не знаете, че дамата в днешно време е сапиосексуална.

6. Не задавай на жена глупави въпроси
"Как бях? " може да я попиташ единствено, в случай че тя те е гледала по какъв начин играеш мач. Или в случай че си артист и знаеш, че тя седи някъде в публиката. Но в никакъв случай, в никакъв случай, в никакъв случай не задавай този въпрос в леглото. Там не си нито артист, нито нападател. Ако си инцидентно от тези мъже, които имат топки да понесат и нелицеприятна истина, може да задоволиш любознанието си, питайки внимателно дали и тя е изживяла такова висшо наслаждение като теб. Обаче най-добре е да не питаш. Нейното тяло приказва красноречиво.

7. Обичай цялото й тяло... даже целулита
Запомни - твоята обичана е най-атрактивната, най-интелигентната, най-сексапилната! С други думи, тя е съвършената жена, тъй като е твоя и ти си неин. И въпреки че това за теб е пределно ясно, не преставай да й го казваш. Това няма да я трансформира в надута гъска, нито ще те упрекна, че й приказваш лъжи. Тя знае, че любовта е сляпа. И ще ти е признателна, че си влюбен в нея и даже дефектите й са ти скъпи. Внимавай обаче да не провалиш тази идилия с недомислени откровения като "Обичам всеки кг всеки непотребен твой кг “ или +не мога да се наситя на целулита ти “.

8. Не прави подиуми, когато тя няма предпочитание за секс
Кривата ти физиономия сигурно няма да я съблазни и да я накара да промени мнението си. Запази хладнокръвие и демонстрирай положително самочувствие и положително въодушевление. Дай й време. От петата заповед към този момент си наясно, че при дамите сексът стартира постоянно в главата.

9. Поддържай грижливо тялото си
Чувал си за феромоните, нали? Това са чудотворни субстанции, които ти отделяш. Те витаят из въздуха към нас и ни приканват към секс. Съдържат се и в потта, само че не си прави илюзии да забравяш за банята няколко дни подред. Феромоните ще изиграят своята роля и в случай че взимаш душ всеки ден, използуваш дезодорант и безценен парфюм. Най-неподходящият миг за цялостна и прекомерно щателна хигиенизация обаче е този след секс с обичаната. Така ще оставиш усещане, че любовната игра те е "омърсила ". Затова преди пъкъл се отправиш към банята, отдели най-малко 20 минутки да се гушкаш с нея.

10. Милвай жена си всяка нощ
Без изключение. Без значение дали имаш полови планове или не. Милувката и целувката не трябва да бъде сервирана единствено като предястие към секса. Колкото по-често я прегръщаш и галиш, толкоз повече усилваш интимността посред ви. А в случай че се научиш да я целуваш пътем, при всяко минаване около нея, до момента в който чакаш в запушване, возиш се в асансьор, до момента в който миеш чиниите, заран след пробуждане, когато е ядосана - то животът ти ще се трансформира в ария.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР