Ако имаше някой, който запали червения килим по време на

...
Ако имаше някой, който запали червения килим по време на
Коментари Харесай

Семпла, но стилна на 60 като Джейми Лий Къртис, огнена Синди Крофърд и още от най-доброто по червения килим тези дни

Ако имаше някой, който възпламени аления килим по време на международната премиера на „ Игра на тронове “ (сезон 8) , това е Гуендолин Кристи . Актрисата още веднъж беше доста по-женствена от героинята си Бриен, появявайки се с феерично произведение с флорални претекстове на екстравагантната холандска дизайнерка Iris van Herpen .

 червен килим Getty

Вижте останалите любимци по жанр от събитието >>>

Малко преди „ Игра на тронове “ различен сериал на HBO продължи със идващ сезон. Сандра Оу , която завоюва „ Златен глобус “ за ролята си в „ Убивайки Ийв “, сподели, че костюмът продължава да бъде измежду трендовете за публични събития .

 червен килим Getty

За премиeрата на сезон 2 на поредицата актрисата се появи в бял модел на Giorgio Armani , а за среща, проведена от тв канала AMC, беше облечена с розов гащеризон Emilia Wickstead .

 червен килим Getty

Друго събитие, което притегли внимание през последните дни, бяха Американските награди за кънтри музика . По техния наследник килим мина Никол Кидман , с цел да придружи брачна половинка си – кънтри изпълнителя Кийт Ърбън.

 червен килим Getty

Носителката на „ Оскар “ носеше рокля Christopher Kane с надълбоко деколте. Впечатляващото в нея е съчетанието сред главната част, украсена с кристали в сребристо, и черната дантела, в това число по бухналите ръкава, която основава трагично чувство .

Вижтe останалите най-добре облечени звезди през седмицата тук >>>

Сред най-стилните посетители на кино форума CinemaCon в Лас Вегас беше Джейми Лий Къртис . Фотоапаратите уловиха 60-годишната актриса в два семпли, само че стилни модела , с които тя позираше решително.

 червен килим Getty

Нейната дребна бяла рокля беше съчетана с рамки в същия цвят , а за премиите на CinemaCon „ Постижения на огромния екран “ актрисата заложи на такава в черно и с по-голяма дължина , разчупена със златисти декорации по яката .

 червен килим Getty

Синди Крофорд облече яркочервено за откриването на клуба KAOS в Лас Вегас. Роклята на 53-годишния супермодел наблягаше преимуществата на тялото с помощта на цепка и надълбоко деколте.

 червен килим Getty

Новото рекламно лице на бижутерийната марка Tous – Ема Робъртс , се появи с нейни творби на събитие в Мадрид по случай началото на новата рекламна акция. Цветните декорации полсужиха за акцент в готическата визия на актрисата, която се появи с черна полупрозрачна рокля, обувки Christian Louboutin и чантичка Tous .

View this post on Instagram
#EmmaRoberts stepped out for the Elle & Tous Jewelry Party in Madrid, Spain
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР