Ако имаше добронамереност за вършене на работа, нямаше да бъдем

...
Ако имаше добронамереност за вършене на работа, нямаше да бъдем
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев: Ако имаше добронамереност за вършене на работа, нямаше да сме в тази ситуация

" Ако имаше доброжелателност за извършване на работа, нямаше да бъдем в тази обстановка, в която сме сега ".

Това разяснява в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт " доктор Александър Симидчиев, заместник-председател на Здравната комисия в Народното събрание и народен представител от " Демократична България ": " Аз съм човек, който постоянно е търсил единодушие, с цел да може да се върви напред. Политиката не е моя съществена активност.

Аз главно се занимавам със опазване на здравето и знам какъв брой сериозно значимо е и времето, и ресурсът под формата на пари или фрагменти, които да се включат в даден проблем или развой, с цел да могат да го решат, защото няма нищо по-крехко на тази земя от човешкия живот и той би трябвало да бъде защитаван и да бъде възстановяван оптимално точно.

Винаги, когато подобавам към даден проблем, се стремя да го обмисля от позиция на това по какъв начин може да се случи с всички останали, които имат интерес този проблем да бъде решен. За страдание, към този момент в трети парламент, в който вземам участие, виждам, че някои хора избират да политиканстват или да се изричат политически, като под това изявление доста постоянно прозира нежеланието да се приказва всъщност и професионално ".

" Когато се формираше днешната изключителна комисия, много сътрудници от опозицията откриха една или друга причина да не могат да участват на комисията, тъй че кворумът ще е под въпрос, нека да не съм прав " - добави още депутатът от " Демократична България ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР