Ако имаше чувствителност в обществото, то можеше да сигнализира и

...
Ако имаше чувствителност в обществото, то можеше да сигнализира и
Коментари Харесай

Адвокат Марковски обясни как четворният убиец от Нови Искър ще се отърве от доживотния затвор

Ако имаше сензитивност в обществото, то можеше да алармира и да не се стига до това ликвидиране. Най-добрата психиатрична болница се намира на 2 км от Нови Искър. За страдание в 21 век нямаме никакво отношение към хората, които имат потребност от психиатрична помощ. Защо трябваше да стане къща на ужасите?. Това запита в ефира на bTV психологът Христо Монов във връзка новото ликвидиране, станало в Нови Искър и потресло България.

``
реклама

„ В България няма сериозна държавна политика, когато има психологични проблеми. Това е една традиция на западното общество, обвързвана с заетост от работа и стрес, която ще се случи и у нас, само че не незабавно. Какво ще се случи оттук насетне от правна позиция “, съобщи от своя страна юрист Марин Марковски и добави: „ Хората си споделят той е умъртвил татко си, майка си, може да убие и мое дете. Какво следва? Няма да го признаят най-вероятно за психологично болен, тъй като след убийството той е завил труповете, благ е кръвта - това не е положение на неуравновесеност. Но това е въпрос за психиатрите. Тъй като психозата може да бъде прекратена “, уточни той.



По думите му това държание надали е безотговорност. „ Категорично не е епилепсията, само че от време на време има така наречен разширено меланхолно самоубийство, само че в съответният случай не е умъртвил себе си. Българските психиатри са чудесни. За страдание имат богат опит, само че това е като да плуваш в тъмни води когато кеят е мрачен. Аз допускам, че ще дадат диагноза, че е вменяем “, съобщи юристът.

„ Убийците са зверове, само че сътрудниците имат способи, които ги карат да си признаят “, уточни Марковски и добави, че за жалост няма да се случи това, което би трябвало да се случи.

„ При едно признание, той е безпаричен човек, ще му е назначен длъжностен юрист. Той няма да остане в пандиза до живот. Ще го осъдят на 25-30 години. Аз виждам тъгата в очите на съдии, когато ползват такива присъди. Това са хора на два крайници, само че нямат нищо общо.Има последователност на лошотията. И когато тя доближи най-висока степен би трябвало да има едно изречение в европейското законодателство. Но това персона ли е, когато с секира е умъртвил. Това не пречи и на религиозните правила - Не отнемай живот “, съобщи Марковски.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР