Ако има воля и има конкретна програма с конкретен срок

...
Ако има воля и има конкретна програма с конкретен срок
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Отговорността е на БСП както за съставяне на правителство, така и за бъдещите личности в него

Ако има воля и има съответна стратегия с съответен период за осъществяване, съгласно нас, тя би трябвало да се случи. Това сподели пред публицисти в Народното събрание Станислав Балабанов от " ИТН " (ИТН) договарянията за ново държавно управление в границите на 47-то Народно заседание.

„ Защото по-голяма част от българското общество го желае, защото има редица рецесии в страната, които нито ще чакат избори, нито неработещ парламент. Сядаме, с цел да забележим дали е допустимо да се случи такова нещо. В момента по-скоро желаеме да се въздържим от мнения, с цел да чуем сътрудниците от Българска социалистическа партия какво оферират, да чуем тази стратегия, която са коментирали с другите две обединения, да я обсъдим, ние също ще имаме оферти - като законът за персоналната помощ “, сподели още Балабанов.

„ Всяка една парламентарна група може да пази имена, целите си, през днешния ден ще разясняваме какво желаят да предложат Българска социалистическа партия, тъй като отговорността е тяхна както за сформиране на държавно управление, по този начин и за бъдещите персони в него. Има Такъв Народ постоянно е бил за битка с корупцията при ясни условия, при явен законопроект, няма неприятно да се върви в такава посока, в случай че обаче има изясненост какво тъкмо ще гласи този закон, по какъв начин ще действа системата - това е въпрос на диалози. Винаги се разясняват имена в общественото пространство, по-важно е да има удобен и работещ закон, който да разрешава на който и да е, отпред на регулаторен орган, да може да прави транспарантно работата си “, разяснява Балабанов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР