Ако има транзит, който да въплъщава идеята за подобряване на

...
Ако има транзит, който да въплъщава идеята за подобряване на
Коментари Харесай

Обич и закрила: кои зодии ще бъдат най-слино повлияни от Церера в Лъв

Ако има пренос, който да въплъщава концепцията за възстановяване на любовния и обществения ви живот, това би бил днешният пренос - Церера в Лъв.

Замислете се какво е това, което може да усъвършенства една връзка? Несъмнено първият отговор би бил поддръжка, последвана от мощна връзка, подчертана от дълбока обич - Церера на помощ. Когато Церера е в Лъв, тя е още по-невероятна и мощна.

По време на Церера в Лъв нямаме нищо срещу да създадем нещо огромно за индивида, който обичаме, а в случай че нямаме кого да обичаме, само че въпреки всичко желаеме , това е идеалният ден просто да бъдем на точното място в точното време. Защото за някои знаци това е денят, в който сме в най-хубавата си форма.

Заради природата на самия пренос, доста от вас са усетили настъпването на преноса още през вчерашния ден и са получили (или дали) доста любов и поддръжка.

По метода, по който транзитите в Лъв са склонни да преобладават небосвода, най-хубавите ни черти изплуват на повърхността, когато се смесят с Церера. Във взаимоотношенията излизаме от черупките си, с цел да сме сигурни, че няма да затънем там, което значи, че това е моментът, в който двойките поставят същински старания да бъдат положителни един към различен.

Ако сме изпаднали в неприятни привички с сътрудниците си, това е денят, в който избираме да ги разрушим дружно.

Това е и идеалният ден за основаване на нещо красиво дружно, проект за почивка или артистичен план, като да вземем за пример украса на дома или смяна на здравословния метод на живот. „ Заедно “ е ключът към триумфа през днешния ден, защото позитивната сила ръководи света на романтиката и другарствата.

Даваме рамо на приятелите си, слушаме деликатно какво споделят другите и сме потребни един за различен. Това е добър ден за всички, само че някои зодиакални знаци ще извлекат огромна изгода от него.


 Трите зодии, които ще бъдат най-силно повлини от Церера в Лъв  Трите зодии, които ще бъдат най-силно повлини от Церера в Лъв  Трите зодии, които ще бъдат най-силно повлини от Церера в Лъв  Трите зодии, които ще бъдат най-силно повлини от Церера в Лъв
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР