Ако има тенисист, който преживя доста турбулентна 2020, то това

...
Ако има тенисист, който преживя доста турбулентна 2020, то това
Коментари Харесай

Александър Зверев: Можете да направите филм за това, което ми се случи

Ако има тенисист, който претърпя много турбулентна 2020, то това сигурно е Александър Зверев. Германецът доближи до полуфинал на Australian Open, а през септември бе единствено на един сет от купата на US Open, само че позволи трагичен поврат против Доминик Тийм на финала в Ню Йорк.

След това Зверевспечели двата шампионата в Кьолн и достгина до финала на Мастърса в Париж. Всичко се развиваше добре за първата ракета на Германия до края на октомври, когато животът му се прекатурна с главата надолу.

В рамките на по-малко от 24 часа първо някогашната му другарка Бренда Патеа разгласи, че е бременна от него и има намерение да отгледа детето сама, след което друга някогашна половинка на Зверев – Олга Шарипова, го упрекна в редовно домашно принуждение.

Зверев изрично отхвърли всички обвинявания против себе си, само че самият той е склонен, че последните месеци от живота му са почтени да бъдат пресъздадени на кино лента. В своето изявление след провалянето си от Новак Джокович международният №7 разяснява събитията, които го връхлетяха в последно време.

„ Можете да извършите филм за това, което ми се случи през 2020 година Преминах през доста повече неща, в сравнение с в една нормална година. Изминаващата година несъмнено беше много забавна за мен “ съобщи Зверев.

Германецът съобщи също, че отношението на другите играчи към него не се е трансформирало след обвиняванията на Шарипова.

„ Другите играчи? Те се държат добре с мен “, сподели Зверев на конференцията след провалянето от Новак Джокович, представен от журналиста на Metro Джордж Белшоу. „ Това тяхно отношение няма да се промени, те знаят защо става въпрос “ съобщи Зверев.

На въпроса дали ще предприеме правосъдни дейности, с цел да почисти името си, международният №7 отвърна „ Какво мога да кажа? Вече споделих всичко, което имах да кажа по тази тематика. Тъжно е, че сходни погрешни обвинявания могат да нанесат такива огромни вреди и да отклонят вниманието от спорта, насочвайки го в друга посока. Но, за жалост, това е светът, в който живеем сега. Нямам какво повече да направя в това отношение “.

Загубата от Новак Джокович бе краят на присъединяване на Зверев на Финалите в Лондон, като германецът отпадна в груповата фаза след провали от Джокович и Даниил Медведев и победа против Диего Шварцман. Германецът завършва годината като №7 в международната класация, като е записал 28 победи и 11 загуби от началото на годината.

TennisKafe.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР