Ако има съревнование за рекордите на Гинес за това колко

...
Ако има съревнование за рекордите на Гинес за това колко
Коментари Харесай

Ричард Гиър стана баща на 70 г. - slava.bg

Ако има състезание за върховете на Гинес за това какъв брой пъти може един мъж да стане татко на деца, родени от една и съща жена за най-кратко време, то не се съмняваме, че артистът Ричард Гиър би трябвало да впише името си там. И то на достолепната възраст от 70 години.

Преди часове стана ясно, че 70-годишният Гиър още веднъж е станал татко, откакто брачната половинка му Алехандра Силва го е дарила с втори наследник. Актьорът и 37-годишната му жена имат още едно момче - Александър, родено през февруари 2019 година

Бебето се е родило във вторник, само че щастливите родители към момента не са споделили по какъв начин ще го кръстят.

Това е третият наследник на Ричард Гиър. Освен дребния Александър, той има и 20-годишен наследник - Хоумър Джеймс от някогашната си брачна половинка Кери Лоуъл.

Съпругата на Ричард Гиър - Алехандра също има по-голям наследник - Алберто (на 6 години) от предходния си брак с Говинд Фридланд.

Гиър се ожени за Алехандра през месец април 2018 година на гражданска гала, която се състоя в Испания. След това провежда сватбено празненство за близки и другари в своето ранчо в покрайнините на Ню Йорк, предава Dir.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР