Ако има рутина, която характеризира жените, това е гримът. Независимо

...
Ако има рутина, която характеризира жените, това е гримът. Независимо
Коментари Харесай

Според вкуса и настроението: Избери правилното червило

Ако има рутина, която характеризира дамите, това е гримът. Независимо дали е обикновен или ексцентричен, няма подозрение, че е в положение да подчертае хубостта на всяка една дама. В този смисъл червилата са артикули, които не могат да липсват в несесера с гримове.

Разнообразието от червила в магазините за хубост е голямо. От една страна това е ужасно, тъй като имате толкоз доста благоприятни условия на разположение, само че от друга, се трансформира в предизвикателство да изберете най-подходящите.
Кое да взема? Това е въпросът за милион $. Отговорът не е толкоз сложен, колкото наподобява. Ключът е да научите повече. Ето и кои са главните типове червила:

    1. Матови червила

Има матови червила, които оставят копринен, равен и внимателен свършек. Най-качествените не съхнат, още по-малко напукват устните. Един от минусите обаче е, че тези артикули изискват корекции. За по-свеж и натурален тип е задоволителен единствено един пласт. 
.
    2. Сатенени червила

Сатените са в листата на класиките, които не излизат от мода. Текстурата им е кремообразна и копринена, а финалният резултат е блестящ. Този тип червило нормално се предлага в интензивни цветове, които сигурно ще подчертаят устните ви в най-голяма степен.

    3. Течни червила

Тъй като течните червила са направени с висока централизация на пигмент, те обезпечават интензивни цветове, които способстват за продължителност. Продават ги с блестящи или матови покрития. Когато ги употребявате, вярната техника е да започнете с тъничък пласт.

    4. Балсами с цвят

Ако имате напукани устни или просто обичате да се грижите за тях, балсамите са доста подобаваща опция. Те обезпечават хидратация, както и лек цвят, което ще ги направи да наподобяват доста нежни.
.
    5. Уголемяващи гланцове

Това име може да ви звучи необичайно. Може би в никакъв случай не сте чували за този тип червило. Това е нова идея, основана да укрепи естествения цвят на устните, като в същото време прибавя размер и ги кара да наподобяват по-плътни. Идеален е за девойки с доста тънки устни.

    6. Обикновени гланцове

Ако мечтаният резултат е искра в устните, това е несъмнено най-хубавият избор. Гелообразната им консистенция ги прави лесна за нанасяне, макар че на пазара има формули, които въобще не са лепкави. 

Понякога е задоволително да нанесете напълно малко артикул върху едната джука и посредством помощта на другата да разнесете отмерено на всички места.

Въпреки че има доста типове червила, стъпките, които би трябвало да следвате за нанасяне, постоянно са релативно едни и същи. Ето ги и тях:

    • Подгответе лицето си с предопределените за вашия вид лице артикули
    • Използвайте молив за устни. Спрямо това какво червило ще употребявате, изберете подобаващ цвят молив и очертайте формата на устните ви.
    • Нанесете обичаното си червило. Според специалистите по грим тайната е в това да употребявате четка за нанасяне на червило. Така ще бъдете по-прецизни. 
    • Премахнете остатъците. След като приключите целия развой, премахнете непотребното червило. Намерете салфетка и я целунете. 

Невъзможно е да притежавате всички цветове червила, само че имате на една ръка разстояние опцията да разширите цветовата си палитра, като комбинирате един звук с различен. По този метод можете да създадете невероятни нюанси. Не забравяйте да поддържате устните си хидратирани.

Още от създателя:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР