Ако има неверни данни, моля да бъдат идентифицирани и посочени

...
Ако има неверни данни, моля да бъдат идентифицирани и посочени
Коментари Харесай

Надежда Йорданова готова на дебат за предсрочното освобождаване на Гешев

" Ако има погрешни данни, апелирам да бъдат разпознати и посочени кои са те . Това, че министърът на правораздаването употребява опциите да коментира своята работа е в границите на пълномощията му ". Това съобщи правосъдният министър Надежда Йорданова пред публицисти преди съвещанието на пленума на Висш съдебен съвет, на което би трябвало да бъде прегледана процедурата по предварително освобождение на основния прокурор Иван Гешев.

Тя разяснява думите на основния прокурор Иван Гешев, който упрекна правосъдния министър, че обикаля телевизионните студия и споделя погрешни политически изказвания. Йорданова е подготвена за спор за предварителното освобождение на основния прокурор Иван Гешев.
 За обща просвета влиза Иван Гешев на разискването на своята оставка
За обща просвета влиза Иван Гешев на разискването на своята оставка

По думите му, в случай че не било смешно, щяло да е тъжно, и то за българската държавност

Тя изясни, че днешното съвещание на пленума на Висш съдебен съвет е планувано с една единствена точка - разглеждане всъщност на учредения на правосъдния министър за предварително освобождение на основния прокурор. Предложението на Йорданова да се сплоти с това на някогашния правосъден министър Янаки Стоилов няма, само че дали ще се направи в зала, щяло да стане ясно след минути. Тя ще поддържа предлагането на Янаки Стоилов, с цел да се върви напред, само че би трябвало да се види какво ще е мнението на пленума.

По думите ѝ извънредно време е България да получи основен прокурор, който пази правата на хората, без да ги нарушава и не се прикрива зад полицейско принуждение.
 Демерджиев: Гешев погази неведнъж закона
Демерджиев: Гешев погази неведнъж закона

И добави, че не знае за какво КПКОНПИ няма определен нов председател
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР