Ако има нещо вечно у нас това е Фалкона. Няма

...
Ако има нещо вечно у нас това е Фалкона. Няма
Коментари Харесай

Експерт: „Фалконът“ е вечен, не трябва да се сменя, искат да похарчат 50-60 млн. лв. Шефът на Отряд 28 е бодигард

Ако има нещо постоянно у нас това е „ Фалкона ”. Няма потребност да се сменя държавният аероплан. „ Фалконът “ няма ограничавания за полети. Той се експлоатира по положение. Ако се поддържа той може да лети 100 и 200 години. Това сподели авиационният специалист и някогашен началник на Отряд 28 Цвятко Луканов по БТВ.
Откакто „ Фалкона “ е в отряда, ние не можахме да изградим хангар. Той си стои под дъжд и вятър-под намерено небе. Този вид самолети се съхранява в хангар. Това е казуса на „ Фалкона “. Той е нов, не е в положение да се сменя. За по-малко от милион можеше да се построи хангар и да се поддържа както е предписал завода-производител. Преди години бе пребоядисан заради въздействие на външните фактори.

Откъде получихте информация, че е отказала навигационната система? Питайте експертите, а не пресцентъра на Министерски съвет. Те са доста велики експерти. Никаква навигационна система не е отказала. Отказал е краткотрайно един екран. Имам възприятието, че се обработва публичното мнение, с цел да се похарчат един 50-60 млн. лв. за нов аероплан.

Проблемът с колесника е електронен-заради влагата. При употребата на „ Фалкона “ има 9 казуса. Т. е един проблем на две години. Точно този проблем-последният, в случай че командира не бе минал на втори кръг, никой нямаше да разбере за казуса на „ Фалкон “-а. Цялата работа е да се натисне едно копче и казусът завършва. Значи сме скъпи за 1 млн. лв., а можем да дадем 50-60 млн. лева Забелязахте ли, че като споделиха, че ще купят нов аероплан, обясниха, че ще строят и нов хангар. Този аероплан не би трябвало да се сменя.

Какъв експерт е шефът на „ Отряд 28 “? Ако не знаете той е телохранител. Целият звук е да се приготви публичното мнение за харчене на 50-60 млн. лв..

Бел. Ред. Тодор Коджейков е началник на Отряд 28. Той бе персонална защита на Бойко Борисов по времето, когато бе кмет на столична община. След това Борисов го издигна до шеф на НСО.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР