„Ако има нещо сигурно през уикендите, то е, че сутрините

...
„Ако има нещо сигурно през уикендите, то е, че сутрините
Коментари Харесай

Алекс Кръстева, Жени Марчева и Диана Любенова - номинирани за “Жена на годината”

„ Ако има нещо несъмнено през уикендите, то е, че сутрините можем да прекараме в извънредно приятната компания на Алекс, Жени и Диана. Водещите на " Тази събота и неделя " no bTV са това телевизионно трио, което знае тъкмо по какъв начин да напипа всички тези тематики, които вълнуват публичното внимание, и да ги сервира по завладяващ, пресен и в това време бездънен метод.”

С тези думи бе оповестена номинацията на водещите на „ Тази събота и неделя “ Алекс Кръстева, Жени Марчева и Диана Любенова за „ Жена на годината 2019 “ - в категория „ Телевизия “ на 14-ото издание на влиятелния конкурс, проведен от списание „ Grazia “.

Онлайн гласоподаване на уеб страницата на „ Grazia “ ще дефинира победителките в 10-те разнообразни категории: Модели, Дизайнери, Актриси, Музика, Спорт, Телевизия, Култура, Бизнес, Общество и Послание във времето.

Своя глас за трите водещи на bTV, както и за всички, които съгласно вас заслужават оценката, можете да оставите до 28 ноември тук .

Снимка: btvnovinite.bg

Александра Кръстева е одобрен публицист в нюзрума на bTV. Репортажите ѝ на обществена и начин на живот тема, както и разказаните истории на хората от дребните кътчета на България, оставят отпечатък и не стопират да вълнуват и трогват.

Жени Марчева също е дълготраен публицист, потвърдил се в отразяването на редица събития от външната и вътрешната политика. През 2019 година тя пое и поста на изпълнителен продуцент на новините и настоящото наличие в bTV Radio Group, като не стопира да има вяра, че най-голямата мощ на публицистиката е да трансформира света, в който живеем, към по-добро.

Обичана и сполучлива актриса, Диана Любенова е добре позната и от срещите си със звездите от международния и роден шоубизнес, които подарява всяка събота и неделя на феновете пред дребния екран.

Освен в работата си като водещи на най-гледания утринен уикенд блок в страната, Алекс, Жени и Диана са мощно ангажирани и със обществено значими дела. Трите са дейни посланици на най-мащабната доброволческа акция у нас „ Да почистим България заедно”, като в ролята на ментори вземат участие и в редица начинания, ориентирани към деца. През октомври Диана Любенова стана и дипломат на вярата в акцията „ Ракът на гърдата е незабележим. Прегледай се!”. По мотив международния месец за битка с рака на гърдата, водещата споделя, че е извънредно значимо дамите да минават през профилактика, тъй като в случай че заболяването бъде открита в ранен етап, тя може да бъде лечима.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР