Ако има място, на което ще ни откриете най-често този

...
Ако има място, на което ще ни откриете най-често този
Коментари Харесай

10 елегантни тоалета, с които да се откроите на всеки коледен базар

Ако има място, на което ще ни откриете най-често този декември, то е „ Коледен парк София “ на пл. „ Славейков “ – едно от местата в града, на които сигурно усещаме коледния дух с всичките си сетива. Коледните базари в действителност способстват за магията на празниците и са задоволително добра причина да не се затваряме вкъщи, даже и в най-снежните дни. И тъкмо за миговете под светлините на тези приказни кътчета сме ви подготвили няколко находки от, с които да се откроите със жанр и това да не бъде за сметка на комфорта.

Пуловерите и жилетките са наложителни, като те могат да бъдат по-семпли или пък цветни, а за какво не и с добавени декоративни детайли. Обикновено бихме ги комбинирали с дънки, само че пък за по-елегантен стайлинг може да ги замените с миди пола. Правите модели от сатен или плетените са доста подобаващи в този случай, само че пък ефирността на полата солей ще бъде прелестен контрастност с всеки мек пуловер. Ако желаете да бъдете с рокля, то дано тя също е плетена, без значение дали е с дължина под или над коляното. Модел в алено ще добави щипка тържественост в стайлинга, а и да не забравяме, че този цвят е измежду най-актуалните този сезон.



При обувките е добре да изберете равни, комфортни и топли боти, а когато приказваме за модерно неща, няма по какъв начин да пропуснем обичаните UGG-сове, които може и да не разхождате в офиса, само че пък за коледен базар са съвършени. През последните години те са must have за капсулния дрешник на всяко момиче.

Разбира се, основната роля за моментите на открито, са връхните облекла. Пухкавите палта са измежду любимците ни, изключително в светли неутрални тонове, с които може да се реализира страхотна монохромна визия. Пухените якета също са вид, като при тях сме подготвени да изберем нещо по-цветно и блестящо, което да се откроява повече и да бъде в звук с пъстрата атмосфера на базарите. Но каквото и да си харесате от днешната ни селекция, не забравяйте да носите и положителното си коледно въодушевление, тъй като празниците занапред предстоят!

Fashion Days оферират и код за отстъпка FDSparkle10 , тъй че можете да се възползвате от понижението, с цел да се сдобиете с блестящ аутфит за коледното или новогодишното празненство. Кодът е за 10% отстъпка за облекла, обувки и аксесоари и важи до 31.12.2023 година, не може да се комбинира с други кодове за отстъпка.



 

С поддръжката на Fashion Days

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР