Ако има краен срок на извънредното положение, може би ще

...
Ако има краен срок на извънредното положение, може би ще
Коментари Харесай

Марешки: Безсрочността на извънредното положение би дала гъвкавост

 " Ако има краен период на изключителното състояние, може би ще се постанова да се събираме още веднъж и да го отменяме “, сподели водачът на ВОЛЯ.

" Това да желаяме безсрочно удължение на изключителното полежение беше прагматичното решение. Слагането на период, да вземем за пример до 13-ти април, значи, че в случай че всичко беше свършило на следващия ден, то ние трябваше да се събираме да го отменяме. Безсрочността дава една еластичност, когато се наложи, то незабавно да бъде прекъснато “, това съобщи водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки за " Събуди се “.

" Какво трансформира фактът дали е 28-ти или 30-ти април? Това е единствено едно приказване и една дивотия. Ние на процедура може да се събираме всеки ден в Народното събрание и да го усилваме с един ден “, уточни още той.

Запитан дали поддържа замразяването на депутатските заплати и партийните дотации, той разяснява: " Замразяването на заплатите и дотациите на тези високи равнища е лицемерие спрямо българския народ и по тази причина през вчерашния ден дадох предложение заплатите на депутатите да бъдат на равнището на минималната работна заплата, предложихме даже да е на равнището и на минималната пенсия “. И добави: " Целта ни е депутатите да слязат до равнището на хората и да видят по какъв начин те живеят с тези приходи “.

" Пробата ми за ковид е негативна, популярност Богу, тъй като към мен има деца, а на 27-ми декември ми се роди и второ внуче. Старая се да вардя себе си, фамилията си и всички, с които контактувам “, сподели още Марешки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР