Ако има класическа комбинация за това непостоянно време, с което

...
Ако има класическа комбинация за това непостоянно време, с което
Коментари Харесай

Перфектният тандем между дънки и сако в 10 елегантни стайлинг идеи

Ако има класическа композиция за това непостоянно време, с което изпратихме април и посрещнахме май, то това е тази от дънки и сако. От една страна имаме денимът като безспорната наклонност тази пролет, а от друга - елегантната връхна дреха, която замества зимните палта. Но по какъв начин тя да наподобява стилно по отношение на настоящите трендове?

Например, обемните блейзъри не престават да бъдат съвременни и наложителни за момичешкия дрешник, даже и когато са „ откраднати “ от мъжкия. Те се съчетават ужасно с дънки, изключително в случай че са класическия прав модел с дължина към глезена. По този метод се резервира салдото в аутфита, с цел да не обезформим изцяло другояче женствения си контур. Допълваме с бял тишърт или риза за по-минималистичен стайлинг.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Anouk Yve (@anoukyve)

В същото време моделите с необятни крачоли, без значение от цвета, или настоящите карго разновидности с джобове, са подобаващи за съчетание с къси сака (може да са от туид в жанр Chanel). Отново с цел да се реализира баланс в линията на аутфита. В взаимозависимост от това дали желаеме той да наподобява по-небрежен или по-елегантен, допълваме с кецове или с мокасини, а за какво не и с токчета.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

Когато имаме на разположение по-вталени типичен кройки – и при дънките, и при сакото, можем да прибавяме нотки прохлада с избора на тишърт или риза, макси бижута и с обувките, несъмнено. Точно като мюлет моделите, които през вчерашния ден ви показахме и които биха дали един по-изискан завършех на този вид тоалет, без значение дали е през работната седмица, или през уикенда.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Viky Rader (@vikyandthekid)

 
4 модела дънки, които са страхотни за пролетта

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР