Ако има един ключов урок, който 14-кратният световен шампион на

...
Ако има един ключов урок, който 14-кратният световен шампион на
Коментари Харесай

Защо е важно да поемаме рискове през кариерата ни?

Ако има един основен урок, който 14-кратният международен първенец на WWE Трите Хикса е научил по време на дългата си професионална кариера, той не е да играе на несъмнено. Напротив - би трябвало да се прави тъкмо противоположното.

" Поемайте опасности. Ако вярвате в това, което вършиме, в своя артикул, поемете риск ", споделя кечистът Пол Майкъл Левеск, по-известен с прякора си Трите Хикса, давайки препоръки на младите бизнесмени, които желаят да съумеят.

" Направете своя залог. Заложете на себе си, тъй като когато го извършите и сте подготвени да свършите работата, да свършите повече работа от всеки различен, да работите по-здраво, да се ангажирате повече и в никакъв случай да не спирате - тогава можете да съумеете ", поучава кечистът.

 Снимка 324179
Източник:

Поемането на един риск постоянно е предизвикателна задача, която предприемачът би трябвало да обмисли и да продължи да следва. За Левеск обаче е значимо да обмислите поемането на голям брой опасности през целия си живот.

" Ако можете да подхождате по този метод и да го вършиме всеки ден - подхождайте към всеки един ден като че ли е първият ви ден на работа. Научих го от Винс МакМеън (изпълнителният шеф на Световната федерация по кеч и негов тъст, б.р.) ", предлага Трите Хикса.

" Само тъй като сте създали нещо по избран метод и то е било сполучливо, това към момента не значи, че това е верният метод. Погледнете го още веднъж и в случай че има различен метод да го извършите, бъдете подготвени да кажете: ще не помни всичко това и още веднъж ще поема този риск, ще заложа всичко, което имам, на себе си ", поучава първенецът.

 Снимка 324181
Източник:

Самият той не пропуща да поема опасности. Като дете е " толкоз огромен почитател " на кеча, че желае да се занимава професионално с този спорт.

Когато реализира първите си триумфи в професионалната битка, Трите Хикса е все по-очарован от това да бъде на кръга, само че и да взе участие в работата, която се случва зад кулисите.

Днес той е изпълнителен вицепрезидент, който дава отговор за новите гении, събитията онлайн и креативната част от работата в Световната федерация по кеч.

 Снимка 324177
Източник:

" От моя живот до това да стана суперзвезда в WWE, поех всички тези опасности по пътя, до момента в който пристигна момента да си кажа, че ще се отдръпна от това. Ще стана началник, ще се опитам да върша нещата по друг метод и да развъртвам бизнеса по друг метод ", споделя Левеск.

От началото на кариерата си в професионалната битка през 90-те години, до през днешния ден, когато Левеск " революционизира бизнеса " с развиването на подготвителните процеси и световната тактика за набиране на фрагменти, животът му се е трансформирал доста. Той акцентира, че упоритата работа и поемането на опасности могат да доведат до развиване, което трансформира живота.

" Преоткрийте себе си. Поемете риска. Заложете на себе си и работете по-здраво от всеки различен и без подозрение можете да съумеете във всичко ", поучава кечистът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР