Ако има дреха, която всяко момиче трябва да има в

...
Ако има дреха, която всяко момиче трябва да има в
Коментари Харесай

Как да носим любимата си бяла риза през лятото

Ако има дреха, която всяко момиче би трябвало да има в дрешника си, то това е класическа бяла риза, като през топлите месеци е добре тя да бъде от памук, лен или коприна, с цел да носи чувство за хладина и комфорт. Можете да си купите модел няколко размера по-голям от вашия, в случай че обичате да ви стои по-свободно, по този начин, както аз върша, а тази, която нося на фотосите си взех от пониженията в Massimo Dutti. Една потребна инвестиция за разлика от някои други, само че шопинг изкушения дебнат отвред, нали?



Това лято не спирам да я нося точно в тази композиция – с къси панталони от деним, които преди време открих в Zara, колан за акцент и спортни обувки (защото съм от девойките, които не обичат да носят сандали, даже и в най-топлите дни). Този е от последните ми находки в и мога да настоявам, че са едни от най-удобните, които съм носила. Подметката е леко повдигната и извънредно мека. И защото огромна част от работните ми дни минават по фотоси, тези маратонки са незаместим съдружник на стъпалата ми.



Сламената шапка пък дава това лятно въодушевление, което желаеме да имаме даже когато сме надалеч от плажа, и способства за елегантността на цялостния аутфит, а дребната чанта от последната сбирка на Mango събира най-необходимите ми неща и денем, и вечер, когато приятелките ми ме чакат за коктейл в обичания ни бар.



С поддръжката на District

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР