Ако има добри хора, които са били на 7 юни

...
Ако има добри хора, които са били на 7 юни
Коментари Харесай

Целувайте Децата Си Поне Веднъж На Ден. Тенорът Веселин Вачев Разказа През Сълзи За Трагедията С Вивиан И За Издевателствата В Турция

" Ако има положителни хора, които са били на 7 юни на оборудването, дано да кажат истината и да свидетелстват. Това е значимото. Ние сме отишли там, с цел да се забавляваме. Аз я държах за ръката. Но като се пуска по пързалката я пуснах. Не мога да изчисля по кое време слудващият ще се пусне и с каква мощ ", спомня си Веселин Вачев.

Линейката пристигнала доста бързо. " Когато я изнасяха, видях единствено посинялата й ръчичка. После ми споделиха, че има сърдечен пулс и я качват на интервенция. Лекарят ми приказва на турски, предлагам му британски и малко италиански. Нотой ме гледа в очите и продълава на турски. Защо дете в такова сериозно положение като Вивиан се мести на 100 км. Ние сме в подобен потрес, не можем да им кажем какво да вършат ", твърди Веселин Вачев.

Вечеви били подложени на издевателства Турция. В хотела им дадоха документи на турски да подпишат и им споделили да потеглят бързо. " Ние не разбрахме какво подписваме. Вероятно те ще оневинят хотела за гибелта на нашето дете. Тя умря. На идващия ден трябваше да караме след тях, караха със 160-170 км в час, губихме ги. А аз просто трябваше да карам. На границата ни споделиха, че не могат да ни пуснат, тъй като нямаме смъртен акт. Искаме да разберем истината, дали е могло да се направи нещо, дали е била съответна реакцията на всички. Защо в този аквапарк, който работи по 4 часа дневно, няма човек, който да следи кой по какъв начин се спуска ", настояха почернените родители. Те оповестиха, че ще търсят истината, с цел да не пострадат и други деца. Вечеса наели юрист..
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР