Ако и вие сте сред хората, които, виждайки на екрана

...
Ако и вие сте сред хората, които, виждайки на екрана
Коментари Харесай

5 съвета за перфектната сутрин

Ако и вие сте измежду хората, които, виждайки на екрана 06:00, по-скоро биха захвърлили часовниците си, не пропускайте идващите редове.

1. Поставете алармата си встрани. За някои хора ставането заран е по-трудно от нормално. Често се усещаме недоспали, изтощени и демотивирани. Колкото и тривиално да звучи, да приемем обстоятелствата: в случай че в действителност не разполагаме с в допълнение време за поспиване заран, натискането на " snooze " бутона няма да ни помогне да се усещаме по-отпочинали. Когато се постанова да ставаме от леглото, с цел да изключим алармата си, биологичният ни часовник се синхронизира и оказва помощ на организма ни да разбере по кое време е пристигнало времето да се раздвижим.

2. Нека бъде светлина! Възможно най-скоро откакто сте се събудили, отворете пердетата или излезте на открито. Естествената светлина разсънва, оказва помощ на мозъка ни да реагира по верния метод и ни приготвя за идния ден.

3. Отделете време за себе си. Ранното ставане, съпроводено от дълъг душ, отговаряне на имейли, обмисляне на тоалет за деня и бягане към автобусната спирка, не е най-хубавият вид за утринен старт. Не пропускайте да откраднете няколко минути за себе си. Прочетете новините в обичания си уебсайт в компанията на чаша кафе, разходете се преди началото на работния ден, просто направете това, което ви доставя наслаждение. Така ще бъдете по-усмихнати и подготвени за провокациите на новия ден.

4. Чаша кафе.. или чай... или вода. И закуска. Чашата вода с прясно изцеден сок от лимон е наложителна заран, само че е добре да я комбинираме със закуска. Дори да нямате вкус за безусловно нищо рано заран, не подценявайте най-важното хранене за деня. Може да е сварено яйце с препечена филийка, кисело мляко с плодове или каквото друго пожелаете и имате опция да комбинирате с хубаво кафе или чаша чай. ​​​​​​

5. Тренировка? Никога не ставайте от леглото преди да сте се разтегнали добре, а в случай че инцидентно сте от хората, които в действителност умеят да възнамеряват времето си, не приемайте за даденост резултата от физическото натоварване рано заран. Дори няколко извършения, направени в границите на 10-15 минути, са по-добрия вид от неналичието на такива.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР