Ако и вие се чудите как да се забавлявате в

...
Ако и вие се чудите как да се забавлявате в
Коментари Харесай

Функция на Google показва 3D модели на животни, които можете да „поканите“ в дома си

 Функция-на-Google-показва-3D-модели-на-животни,-които-можете-да-поканите-в-дома-си

Ако и вие се чудите по какъв начин да се забавлявате в свободното си време, то разработчиците на Гугъл ще ви оказват помощ.

Разработчиците добавили свои 3D модели към резултатите от търсенето на животни. За да се появи анимираната фигура на животно, е задоволително да напишете името му в търсачката (повечето към този момент имат модели), като това би трябвало да стане от мобилен телефон. След малко изложение в Wikipedia ще се появи бутон „ Преглед в 3D “ (View in 3D).

Но с това вълшебствата не свършват. Животинският модел може да бъде подложен в хола на дома ви благодарение на технологията „ разширена действителност “. За да извършите това, кликнете върху бутона „ Преглед в твоето пространство “ (‘View in your space’).

 лъв-3D-модел Важно е да се означи, че не всички модели телефони поддържат втората функционалност.

Тази функционалност на търсачката може да се употребява с изгода да вземем за пример от дребни деца, чието внимание може да бъде привлечено от тези ръчно рисувани 3D модели. В същото време те ще схванат по какъв начин наподобяват някои животни. За тях подобен урок по зоология ще бъде забавен.

Още по тематиката: 

Kiddle – детската версия на google

Полезни правила за търсене в google

Тайните на google

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР