Ако и вие като нас живеете в 2-3 чифта дънки,

...
Ако и вие като нас живеете в 2-3 чифта дънки,
Коментари Харесай

Колко чифта дънки трябва да имаме в гардероба си?

Ако и вие като нас живеете в 2-3 чифта дънки, без значение дали на открито е -20, вали пороен дъжд или е августовска горещина, то значи разбирате за какво толкоз обичаме денима.

Той е тази универсална част от дрешника, която не се трансформира според от сезоните, само че в същото време търпи какви ли не промени във връзка с съчетанията.

Много пъти сме си говорили какви са съвършените модели дънки за другите видове фигура. Но истината е, че когато открием чифт, който приляга на извивките и метода ни на живот, постоянно мъчно се разделяме с него. Виновни сме и във връзка с навика да си купуваме еднакъв модел в няколко разнообразни цветове, просто тъй като нямаме нерви и предпочитание да тестваме нещо ново. 

Завръщането на полата от деним

Ето за какво останахме много сюрпризирани, когато разбрахме, че даже специалистите по тематиката деним също живеят в няколко обичани чифта, въпреки в персоналната им сбирка да се крият десетки и десетки други благоприятни условия. Те са безапелационни, че една елементарна жена, която не изкарва хляба си с нещо, обвързвано с модата, няма потребност от претъпкан с дънки дрешник.

Но има ли идеална численост, която всяка от нас да вземе като насочна точка? Ето какво споделят те:   

 Колко чифта дънки би трябвало да имаме в дрешника си?

Ейми Банерман

Моден редактор и индивидът, който стои зад Instagram акаунта The Jeanius (игра на думи сред “джинси ” и “гений ”, бел. ред.) е пробвала повече дънки, в сравнение с евентуално можем да си представим. След последния анализ на дрешника си, тя преброява 68 чифта. Но какъв брой близо е тази цифра до съвършената численост за една жена?

 Колко чифта дънки би трябвало да имаме в дрешника си?

“За всеки естествен човек, чието тегло не варира, бих споделила, че четири чифта, които обичате, са изцяло задоволителни, ” споделя тя. Според нея, в тази численост би трябвало да влязат типичен черни скини дънки, чифт с разкроен крачол, boyfriend дънки или такива с ретро контур и за край – модел с крачол вид цигара в тъмносиньо.

 Колко чифта дънки би трябвало да имаме в дрешника си?

И въпреки в личния й дрешник да се крият към този момент упоменатите десетки чифтове деним, в случай че трябваше да избере единствено един, кой щеше да е той? “Ретро моделът със тънък крачол и висока талия и нашивка “Ейми ” върху дупето. Буквално пребивавам в тях. ”

Дона Ида

Дона Ида открива своя първи бутик за деним в Челси през 2006 година, а през 2013 година поставя началото и на личен лейбъл IDA, който й печели славата на “кралицата на дънките в Лондон ”. “Всъщност владея по-малко чифтове, в сравнение с бихте предположили. Предполагам към 20 броя, защото обичам да знам какво тъкмо имам в дрешника си. Няколко типичен модела и няколко от аклтуалните сега, които постоянно променям. В последните 10 дни да вземем за пример заедно съм с едни и същи boyfriend дънки. Често продавам тези от към този момент минал сезон. ”

 Колко чифта дънки би трябвало да имаме в дрешника си?

“За мен денимът е центърът, към който всяка съвременна жена построява дрешника си. Той образува по този начин наречения basic пласт, върху който надграждаме всичко останало, ” споделя Дона. “Дънките устоят на носене и са универсални, по тази причина не ви трябват доста в дрешника ви. Но би трябвало да отбележа, че си коства да инвестирате в първокласен деним, който съвършено приляга на фигурата ви. ”

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР